Seuraa

Jouni Lindblad

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0414520123

Tervehdys,

Olen Jouni ja olen täällä auttamassa sinua asuntoasioissa. Pyrin aina olemaan luottamuksen arvoinen ja onnistunut asuntokauppa sekä myyjän että ostajan kannalta ovat minulle ensiarvoisen tärkeitä.

Olen tehnyt asuntojen välitystyötä vuodesta 2018. Koulutukseltani olen Restonomi ja kokemusta on kertynyt hyvinkin monenmoisista töistä sekä työympäristöistä. Olen sekä opiskellut että tehnyt töitä ulkomailla aina Etelä- Amerikkaa myöden.

Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa, johon kuuluu puoliso sekä pieni Eino- poika. Muutoin aikani kuluu rakkaan luonto- ja retkeily harrastuksen parissa. Useimmiten olenkin onkineni jonkin vesillä liikkuvan kulkuneuvon kimpussa. Helsingin ja Sipoon saaristomeri ovat etenkin rakkaita minulle mökkeilyn sekä veneilyn myötä.

Ole toki yhteydessä minuun, niin kerron mielelläni lisää!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Jouni Lindblad on myynyt neljä omistamaani sijoitusasuntoa, asunnot sijaitsivat Sörnäisissä sekä Kampissa. Palvelu on aina ollut ammattimaista, ystävällistä ja sujuvaa. Kaupat on tehty hyvillä hinnoilla ja ripeässä ajassa. Voin lämpimästi suositella Jounia asuntokauppa-asioissa.""

Myyjä

""Asiallisin ja ystävällisin välittäjä mitä olen tavannut. Kiitos!""

Ostaja

""Asiantunteva ja mukava henkilö, joka herätti luottamusta. Hänelle antaa asunnon mielellään myytäväksi.""

Myyjä

""Jouni on ammattitaitoinen välittäjä, jonka kanssa on mukava ja helppo asioida. Hän on myynyt meiltä kolme asuntoa ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä hänen palveluunsa.""

Myyjä

""Koin että välittäjämme Jouni Lindblad teki parhaansa asuntomme myymisessä sekä piti meidät koko ajan ajantasalla. Yhteistyö oli vaivatonta ja myyntiaika oli alle 2 viikkoa.""

Myyjä

""Päädyin valitsemaan Jounin myymään asuntoani, ja kaikki meni valtavan hienosti. Pelisilmää löytyi sopivasti sekä pienissä että isoissa yksityiskohdissa. Asunto myytiin paremmalla hinnalla kuin osasin odottaakaan, ja Jouni antoi myös hyviä neuvoja asunnonostoprosessiimme joka oli samaan aikaan käynnissä. Lämmin suositus!""

Myyjä

""Välittäjä piti erittäin hyvin yhteyttä ja tiedotti kiinnostuneista ostajista ja yksityisnäytöistä, joita hän myös järjesti nopealla aikataululla. Yleisnäyttöjä useasti, ja myynti oli tehokasta ja ammattimaista. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa koko ajan, ystävällinen ja kuunteli toiveitani, ja olen häntä jo suositellutkin usealle lähipiirissä!""

Myyjä

""Myyntiprosessi oli erittäin sujuva ja kohteen markkinointi oli mielestäni oikein onnistunut! Välittäjän kanssa oli erittäin miellyttävää asioida ja homma tuntui pysyvän hyvässä hallinnassa koko ajan. Sähköiset kaupat olivat erittäin positiivinen kokemus - kaikki toimi hienosti ja prosessin eri vaiheista toimi tiedotus mainiosti.""

Myyjä

""Jouni oli ystävällinen, nopea ja täsmällinen ja kommunikoi koko prosessin ajan selkeästi. Kiitos Jouni!""

Ostaja

Esittelyvideo

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää