Seuraa

Leena Mähönen

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV
Puh. 0400415107

Olen Leena Mähönen Järvenpään OP Kodista. Yli 33 vuoden alan kokemuksella, sekä ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnolla minua voitanee kutsua konkariksi näissä piireissä. Yhä edelleen tässä työssä vapaus, vastuu sekä monipuolisuus yhdistyvät minua puhuttelevalla tavalla. Suhdanteet vaihtelevat, ala kehittyy ja asumisen trendit muuttuvat, joten alalla menestyäkseen konkariltakin edellytetään jatkuvaa uudistumiskykyä.

Hyvä kiinteistönvälittäjä toimii asiakaslähtöisesti ja tietenkin hyvän välitystavan mukaisesti. Hän kuuntelee asiakastaan, ymmärtää tämän tarpeet ja osaa tarjota toimivia ratkaisuja. Ammattitaito tuo varmuutta tekemiseen ja asiakkaiden kanssa toimiessa voi olla huoletta oma aito itsensä.

Olen välittäjä, joka tuntee erinomaisesti edustamansa alueen eikä tuhlaa aikaa ihmettelyyn. Minulle työssäni tärkeintä on, että asiat tehdään oikein. Haluan, että kaikki selvitetään, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältytään. Minusta saat rautaisen ammattilaisen myymään kotisi!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli)

Erityisosaaminen

YKV-tutkinto, Yli 30 vuoden kokemus, Osakehuoneistot, LKV, Kiinteistöt

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Hyvä palvelu alkoi heti ensimmäisestä yhteydenotosta. Välittäjä tuli käymään ja teille sopimuksen vielä samana päivänä. Erittäin haastavina aikoina välittäjämme löysi sopivan asiakkaan muutamassa kuukaudessa. Kova suoritus markkinassa, jota ei oikeastaan ollut."

Toimeksiantajan palaute

"Palvelu on asiantuntevaa ja yksilöllistä. Välittäjämme Leena Mähönen oli alusta asti luottamustaherättävä ja jo ensi tapaamisessa tuli tunne, että hän on oikea henkilö myymään kotimme. Asiat sujuivat ripeästi."

Toimeksiantajan palaute

"Palveluja saimme koko ajan tietoa mitä tapahtuu. Näinkin vaikeina aikoina kotimme myytiin puolessa vuodessa! Ammatillisuus, asiantuntijuus ja asiallisuus ovat asioita, joita arvostan välittäjässä ja ne kaikki toteutuivat erinomaisesti! Kiitos!"

Toimeksiantajan palaute

"Yhteistyö välittäjän kanssa on sujunut oikein hyvin. Hänellä on nuorekas ote vuosikymmenten kokemuksesta huolimatta tai ehkä sen vuoksi! Välittäjä myi asuntomme ensi näytössä ja vähät välitti vaikka naapuri yritti tempuillaan myyntiä jarruttaa. Todellinen ammattilainen, josta huokuu intohimo työtään kohtaan."

Toimeksiantajan palaute

"Välittäjä oli asiallinen, asiansa osaava ja hänen myyntityylinsä oli meitä miellyttävä. Stailaus- ja kuvauspalvelu olivat myös ammattitaitoisia. Kaiken kaikkiaan toiminta oli ripeää ja asiat etenivät nopeasti."

Myyjän palaute

"Ammattitaito ja positiivinen asenne."

Myyjän palaute

"Kokenut välittäjä ja hyvät kuvat nettiin."

Myyjän palaute

Esittelyvideo