Seuraa

Niina Salo

Team Leader, Vuokravälittäjä, LVV
Puh. 0408238334

Olen tarkka ja aktiivinen vuokravälittäjä, jolle asiakas tulee aina ensin. Asuntovuokrauksen kenttä on hektinen ja vaativa, mutta osaan priorisoida ja luovia haastavissakin tilanteissa säilyttäen hyväntuulisuuteni. Mielenkiintoisen tästä työstä tekevät kaikki ne erilaiset ihmiset, joita päivittäin pääsen työni kautta tapamaan. Koen olevani helposti lähestyttävä ja palvelen asiakkaita aina suurella sydämellä. Työkaverit kuvaavat minua kannustavaksi, säntilliseksi ja positiiviseksi, ja se on juuri sitä, mitä olenkin.

Asiakkaiden tarpeita kohtaan olen aina rehellinen ja ennakoiva. Tavoitteenani on luoda luottamuksellinen asiakassuhde, pitää osapuolet ajan tasalla ja tarjota heille sopiva kokonaisuus esittelyiden ja toimenpiteiden osalta. Pyrin yhdistämään työskentelytavoissani nopeuden ja tarkkuuden, sillä tiedän, että onnistunut vuokravälityskokonaisuus merkitsee asiakkaalle uuden kodin löytymistä.

Vapaa-ajalla minut löytää usein keikoilta nauttimassa livemusiikista tai kauhuelokuvien ääreltä. Aktiivinen elämäntyylini ei rajoitu vain työhön, vaan se jatkuu myös vapaa-ajalla muun muassa liikunnan parissa.

Olen viihtynyt tällä alalla jo pitkään, ja jokainen päivä tuo mukanaan uuden mahdollisuuden auttaa asiakkaita löytämään unelmiensa koti. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaakseni.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään