Seuraa

Markku Oksanen

Myyntipäällikkö, LKV, YKV
Puh. 0408365843

Koko urani olen ollut myyntialalla, joista viimeiset 24 vuotta kiinteistövälityksessä. Pyrin olemaan kuunteleva, kantaaottava, mutta sopivasti huumorilla tilanteet höystävä välittäjä. Työskentelytapani on suoraviivainen ja ihmisläheinen ja pyrinkin aina luovimaan asiakkaan kanssa yhteiselle aaltopituudelle. Minulle on tärkeää kyetä erottamaan kokonaisuudesta olennaiset sisällöt ja viestiä ne asiakkaalle ymmärrettävästi sekä juuri hänelle sopivalla tavalla. Näin rakennan välillemme luottamuksen ja asiakas tietää, että asiat etenevät sovitusti. Vankka kokemukseni kiinteistöalalta yhdistettynä tietämykseeni Naantalin alueesta varmistaa, että minulta saat ajantasaisen tiedon ja toimivat vinkit päiväkodeista kulttuuritoimintaan. Työkaverini kuvaavat minua huumorilla höystetyksi ammattilaiseksi, joka vaatii paljon itseltään.

Olen asiakkaan tukena jokaisessa asuntokaupan vaiheessa. Positiivinen ja kiinnostunut ote asioihin on tärkeää, ja niitä heijastan tekemiseeni joka päivä. Kuuntelen, kyselen ja pyrin ratkaisemaan ongelmat yhdessä asiakkaan kanssa. Onnistunut asuntokauppa onkin mielestäni sellainen, jossa voimme tavata ostajan kanssa myöhemmin hymyssä suin.

Vapaa-ajalla nautin luonnosta ja mökkeilystä. Kesäisin kalastelen mielelläni ja talvisin lajini on jääkiekko, jota sekä pelaan että seuraan aktiivisesti. Perhe on minulle tärkeä ja kolmen lapsen isänä minulla onkin paljon kokemusta Naantalin päiväkodeista, kouluista sekä urheilu- ja kulttuuritoiminnasta.

Yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä onnistuneet asuntokaupat!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Arviointi