Seuraa

Cilla Huldén

Myyntineuvottelija
Puh. 0503386875

Olen merkonomikoulutuksen saanut myyntineuvottelija ja aloittanut urani kiinteistövälitysalalla vuonna 2023. Olen pirtsakka ja puhelias eivätkä työkaverini suotta kuvaa minua helposti lähestyttäväksi. Tartun rohkeasti toimeen ja teen selvitystyöt huolella, jotta asiakkaani saavat tehokasta ja asiantuntevaa palvelua. Aiempi työurani on opettanut minulle malttia pysähtyä kuuntelemaan ja tässä työssä se auttaa minua aidosti ymmärtämään asiakkaan tarpeet. Työni parasta antia ovatkin kasvotusten tapahtuvat asiakaskohtaamiset.

Asiakaskokemus on minulle kaikki kaikessa. Pyrin olemaan aina tavoitettavissa ja huolehtimaan siitä, että asiakkaani saavat nopeasti vastauksia kysymyksiinsä ja tietävät, että olen heidän tukenaan koko prosessin ajan. Selitän asuntokaupan kiemurat avoimesti ja rehellisesti, jotta asiakkaalla on kaikki tarvittavat tiedot ajantasaisesti saatavilla. Hyvin onnistunut asuntokauppa tarkoittaa minulle sitä, että sekä myyjät että ostajat ovat tyytyväisiä, ja olen onnistunut luomaan luottamuksellisen ilmapiirin kaikkien osapuolten välille.

Ammattitaitoni ylläpitäminen on minulle ensisijaisen tärkeää, ja haluankin tulevina vuosina kouluttautua urallani eteenpäin voidakseni tarjota asiakkailleni entistäkin ammattitaitoisempaa palvelua. Vietän työni parissa paljon aikaa ja vastapainoksi palaudun vapaa-ajalla muun muassa käsitöiden, uimisen ja metsäkävelyiden avulla. Nautin myös sienestämisestä ja kokkailen mielelläni keräämistäni metsän antimista.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, kun tarvitset sinnikkään, toimeen tarttuvan ja luotettavan tekijän mahdollistamaan unelmiesi asuntokaupat.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, ruotsi ja englanti