Seuraa

Minna Kivimäki

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED
Puh. 0503896823

Onko sinulla asuntohaaveita?

Olen luotettava yhteistyökumppanisi elämän isoimpien päätösten äärellä.

Minulla on vuosikymmenien kokemus monipuolisesti erilaisista asiakaspalvelu-, pankki- ja myyntitehtävistä. Haluan aidosti ymmärtää asiakkaani yksilöllisiä tarpeita ja pyrinkin aina parhaaseen lopputulokseen sekä myyjän, ostajan että sijoittajan kannalta.

Olen myös toiminut useita vuosia yrittäjänä ja näin oppinut työskentelemään tavoitteellisesti, mutta ennen kaikkea asiakaslähtöisesti. Olen helposti lähestyttävä ja ahkeran sekä välittömän luonteeni ansiosta yhteistyömme sujuu varmasti mutkattomasti ja luotettavasti. Olen kiinnostunut myös sisustamisesta ja remontoinnista. Omakohtaista kokemusta minulta löytyy monenlaisista asumisen eri muodoista Pirkanmaalla.

Haluan auttaa sinua kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Olethan siis rohkeasti yhteydessä ja sovitaan tapaaminen!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Sinä annoit näin myyjän näkökulmasta erittäin ammattimaisen vaikutelman ja ostaajaa ajatellen lämpimän ja kotoisan - juuri sellaisen jonka haluaisin myyntitilanteessa esittelevän ostajalle tulevaa kotiaan. Erityispisteet lapsemme huomioimisesta!""

- Asiakas

""Asunnon myynti kävi nopeasti. Sain hyvin tietoa, miten asia etenee. Ystävällistä palvelua.""

- Asiakas

""Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Olit myös aina tavoitettavissa""

- Asiakas

""Pääsimme pian katsomaan asuntoa, saimme tietoa riittävästi, tarjousprosessi sujui ammattimaisesti ja meille suotuisalla lopputuloksella. Myös DIAS-kauppa hoitui hienosti viikossa. Kiitos ja hyvää jatkoa!""

- Asiakas

""Huippunopea, kiireetön palvelu. Aattelin ulkoistaa koko myyntitapahtuman. Niin kävikin ja täydellisesti. Kiinteistön välittäjän, Minna Kivimäen, toimet ja käytös huippulaatuista. Eritoten näyttöjen ja tilannekatsausten raportointi hianoo""

- Myyjä

""Kokoajan välittäjä piti myyjän ajantasalla kävijöistä ja tiedusteluista."

- Asiakas

""Asuntokauppa sujui hienosti, emmekä keksi mitään mitä voisi parantaa.""

- Asiakas

""·Välittäjä oli asiantunteva ja ystävällinen, Kykeni joustamaan tarvittaessa ja oli hyvin tavoitettavissa myös 7-16 ajan ulkopuolella. Neuvoi ja selvitti asioita pyydettäessä, asiakaspalvelu kokemus oli täysi kymppi.""

- Asiakas