Mia Oravala

Myyntineuvottelija, KED
Puh. 0500537222

Tinkimätöntä kiinteistönvälitystä Tampereen seudulla keski-pohjalaiseen tyyliin!

Asiakkaan aito kohtaaminen on minulle erityisen tärkeää kiinteistönvälityksessä. Olen toiminut yli 25 vuotta asiakaspalvelutyössä, joten asiakaslähtöisyys ja ihmisläheisyys ovat minulle itseisarvoja. Myös kymmenen vuoden yrittäjyys on tuonut mukanaan tinkimättömän suhtautumisen työntekoon. Koko tuo aika työelämässä onkin osoittanut, että olen oikealla tiellä; asiakkaiden parissa.

Suhtaudun ihmisiin ja heidän tilanteisiinsa koko sydämelläni. Tärkeintä minulle on, että asiakas voi koko meneillään olevan kiinteistönvälitysprosessin ajan olla turvallisin mielin siitä, että kaikki hoituu kanssani sujuvasti ja luotettavasti. Iloisen ja välittömän luonteeni vuoksi yhteistyö kanssani on mutkatonta.

Kotoisin olen Keski-Pohjanmaalta, Toholammilta, mutta koko aikuisikäni olen asunut Tampereen alueella. Olen omassa elämässäni kokenut jo monenlaista elämänmuutosta, jotka ovat johtaneet myös useaan oman kodin myyntiin ja uuden ostoon. Näin ymmärrän hyvin, kuinka suuren ja tärkeän asian kanssa töitä tehdään. Koen suurta kunniaa olla mukana elämäsi tärkeimmässä, oman kotisi, kaupassa.

Kun kodin vaihtoon liittyvät asiat ovat ajankohtaisia, autan sinua mielelläni.

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Homma hoitui hienosti hyvällä asenteella. Lopputulos oli toivotun mukainen."

Vuokranantaja

"Miellyttävä ja asiantunteva myyjä"

Myyjä

"Mia oli aito ja ammattitaitoinen."

Asiakas

"Palvelu oli auttavaista ja ystävällistä"

Asiakas

"Välittäjä piti minut ajan tasalla, oli asiantunteva ja yhteistyö sujui mielestäni hyvin. Mialle täysi kymppi."

Myyjä

"Ollut asiantuntevaa ja luotettavaa toimintaa. Vanhan kodin myynti ja uuden etsintä ja hankkiminen oli helppoa kun apuna oli alansa huiput."

Myyjä

"Kaikki sujui mutkattomasti"

Ostaja

"Asiallinen kaupankäynti. Hyvä kohde ja ostajalle erinomainen palvelu :)"

Ostaja

"Asunnonvälittäjä oli helposti ja nopeasti tavoitettavissa ja kaikkiin kysymyksiin sai aina vastauksen. Todella mukavaa ja ammattitaitoista palvelua!"

Ostaja

"Asunnonvälitysprosessi sujui mutkattomasti ja yhteydenpito välittäjän kanssa toimi erittäin hyvin."

Myyjä

"Välittäjä oli ammattitaitoinen ja intohimoinen työtään kohtaan. Kaupankäynti ja siihen liittyvät prosessit olivat sujuvia ja välittäjä tiedotti aktiivisesti missä mennään. Lisäksi kaupasta saatu hinta oli enemmän mitä odotin ja asunto meni kaupaksi erittäin nopealla aikataululla. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen asiakas!"

Myyjä

"Kaikki meni paremmin kun suunniteltiin, asunto myytiin ennen ensimmäistä yleistä näyttöäkään. Yhteydenpito oli todella sujuvaa ja asiat eteni todella sutjakasti.. Hyvä maku jäi ja jatkossakin varmasti tulen OP Kotia käyttämään."

Myyjä

"Mia on erittäin ystävällinen ja asiantunteva välittäjä"

Ostaja