OP Koti Jämsä Oy LKV

Jämsän OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Oman kodin myynti tai vaihto on merkittävä tapahtuma ihmisen elinkaaren varrella. Välittäjiemme vahva paikallinen, henkilökohtainen kotiseututuntemus sekä vuosien kokemus asuntovälityksestä varmistaa ja takaa asiakkaillemme paikkansa pitävän hinta-arvion ja ammattimaisen palvelun. Vaadi ammattitaitoa! Kyseessä on omaisuutesi! Yhdessä me kaikki tulemme tekemään parhaamme, jotta löytäisimme uuden omistajan kodillesi ja uuden kodin perheellesi!

Yhteystiedot

Keskuskatu 11, 42100 Jämsä

Puh: 010 256 2005

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

OP Koti Oy LKV