Ville Töyrynen

Myyntipäällikkö, LKV, LVV
Puh. 0408320977

Koulutus: LKV, LVV, Tradenomi

OP Koti Keski-Suomi eniten myytyjä asuntoja vuonna 2022. OP Koti Keski-Suomi eniten myytyjä asuntoja vuonna 2021.

6 vuotta tuloksellista asuntokauppaa Jyvässeudulla!

Olen asiakastyön moniottelija ja työkokemusta löytyy alan monesta eri rajapinnasta. Nautin työskennellä ihmisten parissa ja luoda uusia asiakassuhteita, ystäviä sekä verkostoa. Työssäni hyödynnän taustaani myynnin, markkinoinnin, liiketalouden ja yrittäjyyden parista, lisäksi pidän huolen että käytössäni on varmasti tämän päivän parhaat työkalut, tieto trendeistä ja markkinatilanteesta sekä mahdollisuus kehittyä jatkuvasti.

Tavoitteenani on aina saavuttaa yhdessä sovitut tavoitteet ja molempia osapuolia miellyttävät ratkaisut. Kysy rohkeasti apuani kun haluat että asuntoasioitasi hoidetaan tavoitteellisella, palvelevalla ja reippaalla asenteella. Minulta löytyy monipuolinen osaaminen erilaisiin asunnon myynnin tarpeisiin, oli sinulla sitten tarpeena myydä sijoitusasunto lähiöstä tai arvoasunto kaupungilta niin ota rohkeasti yhteyttä! Asuntoasioissa kenelläkään ei ole varaa tinkiä laadusta!

Toiminta-alueeni on Jyväskylä lähialueineen sekä Jämsän Himos jossa minulla laaja kokemus lomahuviloiden myynnistä. Jämsä on toiminut kotipaikkanani lähes 18 vuoden ajan jonka lisäksi olen myös työskennellyt Himoksella nuorempana. Näin ollen pystyn palvelemaan alueen asiakkaita hyvällä paikallistuntemuksella.

Service also in English!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Asuntokaupat Villen kanssa ylittivät odotukseni aikalailla kaikilla mittareilla. Rehellisyyden nimissä olin alkuun aika varma, ettei minulla olisi edes mahdollisuuksia kohteen hankintaan. Vielä näyttöpäivänä esimerkiksi niinkin tärkeä asia kuin rahoitus oli vielä selvitystilassa. Ville kuunteli, ymmärsi tilanteeni ja otti välittömästi homman haltuun - ennätysajassa keskusteluyhteydet eri suuntiin avautuivat ja selvitimme yhdessä mahdollisuuksiani asunnon hankintaan. Koko ostoprosessi oli kilpailua aikaa vastaan. Yhden vuorokauden sisään näyttö, tarvittavat neuvottelut josta tarjous sisään sekä ilmoitus onnistuneista kaupoista – Tehkääpä itse perässä!""

Ostaja

""Villen kanssa asiointi todella mutkatonta ja nopeaa. Ymmärrys erityisesti asuntosijoittajan näkökulmia ymmärtävä. Asioidaan jatkossakin Villen kanssa.""

Ostaja

""Ville oli asiallinen ja tehokas välittäjä. Ylitti rohkeimmatkin odotukset. Täys kymppi!""

Myyjä

""Olimme hyvin tyytyväisiä siihen miten koko asuntokauppaprosessi sujui. Ostaja löytyi ja kaupat syntyivät nopeasti kuten ensisijaisesti toivoimmekin. Prosessin aikana meidät pidettiin hyvin ajantasalla tilanteen kehityksestä. Saimme aina tarvittaessa välittäjään yhteyden hyvinkin nopeasti ja vastauksen kysymyksiimme. Tulemme ehdottomasti suosittelemaan sinua eteenpäin.""

Myyjä

""Olimme tyytyväisiä koko asunnon ostokokemukseen ja totesimme, että oli hyvä juttu, että kaupoissa oli mukana välittäjä. Ensiasunnon ostajina koimme, että saimme tarpeeksi tukea kaupantekoon ja pystyimme kysymään mitä vain asuntoon liittyen ja kaikkiin kysymyksiin saimme vastauksen. Myös kommunikointi myyjien välillä sujui hyvin välittäjän kautta. Kaiken kaikkiaan tunsimme, että saimme luotettavaa palvelua ja kaupat sujuivat myös olettamaamme vaivattomammin.""

Ostaja

""Asunnon myyntiin laitto sujui helposti ja välittäjä hoiti hommansa hienosti pitäen asunnonomistajan ajantasalla asioista kokoajan. Asunto olikin myyty jo viikossa! Hienoa työtä näin korona aikanakin, iso kiitos Villelle!""

Myyjä

""Kaupanteko alusta loppuun sujui oikein hyvin. Yksityinäyttö järjestyi nopeasti, joten siitä plussaa. Lisätietoja toimitit kohteesta hyvin myös omatoimisesti. Vaikutit kiinnostuneelta meitä kohtaan. Olen käynyt huomattavasti tympeämmissä asuntonäyttelyissä aiemmin, jotka koin kiireellä läpiviedyiksi. Sopivan kuuntelevainen olit myös.""

Ostaja

""Palvelu oli huippuluokkaa 5/5.""

Ostaja

""Välittäjä, jonka kanssa tein kaupat oli sopivasti aktiivinen ja kiinnostunut. Hän myös hoiti/selvitti nopeasti epäselvät asiat. Hyvää palvelua loppuun saakka!""

Ostaja

""Palvelu oli kohteliasta ja asiantuntevaa, markkinointi oli hoidettu hyvin, myynnistä saatu kauppasumma oli hyvä. Kokonaisuutena kaikki asiat sujuivat hyvin.""

Myyjä

""Kanssasi oli helppo asioida ja sain vastauksen nopeasti kysymyksiini ja yhteydenottoihini. Ensitapaaminen sujui vaivattomasti ja siten se jatkui koko prosessin ajan, niin neuvotteluissa kuin itse lopullisessa kaupanteossa.""

Ostaja

""Loistava palvelu, ammattimainen arviointi ja nopea kauppa vaivattomasti valtakirjoilla myyjien puolesta.""

Myyjä

""Tehokas ja vaivaton palvelu. Välittäjä oli asiantunteva ja otti heti homman haltuun ja piti minut ajan tasalla. Odotukseni ylittyivät.""

Myyjä

""Viestintä oli aktiivista ja selkeää kaikissa vaiheissa. Yhteinen tahtotila oli selkeästi onnistua kaupoissa, toiminta oli ripeää mutta virheetöntä. En keksi, kuinka asiaa olisi voitu hoitaa paremmin, se jos mikä on hyvä merkki onnistuneesta asiakaspalvelusta.""

Myyjä