Seuraa

Jorma Numminen

Myyntipäällikkö, LKV, AKA (A), kaupanvahvistaja
Puh. 0505686221

Koulutus: Laskentatoimen YO -merkonomi vuodelta 1982. Alaan liittyvät tutkinnot: LKV -tutkinto vuonna 1989, Auktorisoitu kiinteistöarvioija -tutkinto AKA (A) vuonna 2007

Kokemus kiinteistönvälitysalalta 35 vuotta.

Erikoisosaaminen: Valokuvaus ja kuvankäsittely. Monipuolinen arviotoiminta mm. tilinpäätöksiä, edunvalvonta-asioita, osituksia, perunkirjoituksia ja perinnönjakoja varten sekä erilaisissa riitatilanteissa. Kiinteistökauppa: Omakotitalot, tontit, maa- ja metsätilat sekä monenlaiset erikoiskohteet.

Vuosien varrella uusi omistaja on löytynyt kauttani mm. sisävesitelakalle, väylänhoitoasemalle, ratavartijan mökille, lossituvalle, hoitokodille, leirikeskukselle ym. ym.

Kiinteistönvälitysurani alkoi pääkaupunkiseudulla vuonna 1988, kun elintarvikepuolen vähittäiskaupan esimiestehtävät saivat jäädä uusien haasteiden kutsuessa.

Vahva kiinteistökaupan kokemukseni on peräisin tuolta ajalta, jolloin työtehtävät muodostuivat lähes täysin omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen, tonttien, pientilojen, yms. kiinteistöjen välityksestä ja erilaisista arviointitehtävistä. Tuo rupeama saman työnantajan palveluksessa kesti noin 16 vuotta.

Paluumuutto Keski-Suomeen toi eteen aivan uudenlaiset markkinat ja työtavat. Yksilösuoritukset muuttuivat tiimityöskentelyksi, asunto-osakkeiden kauppa ja varsinkin uudistuotannon kaupan lainsäädäntö veivät konkarinkin hetkeksi koulun penkille.

Arviointitehtävien edelleen lisääntyessä, suoritin vuonna 2007 Keskuskauppamarin auktorisoidun kiinteistöarvioijan tutkinnon.

Toimin myös OP Kodin metsätilavälityksen Keski-Suomen vastuuvälittäjänä. Olen myös maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja.

Rakkain harrastukseni on valokuvaus, jota hyödyntämällä varmistat, että kotisi markkinointimateriaali on laadukasta ja saamme yhdessä esille sen parhaat puolet.

Oletpa sitten ostamassa tai myymässä, tartu rohkeasti luuriin ja soita 050 568 6221.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään