Seuraa

Jaakko Kerminen

Myyntijohtaja, LKV, YKV
Puh. 0505765288

Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2010 alkaen. OP Koti Keski-Suomen palveluksessa aloitin vuonna 2013. Minulla on 13 vuoden kokemus alalta ja toimin nykyään OP Koti Keski-Suomen myyntijohtajana. Työnkuvaani kuuluu mm. yrityksen kiinteistönvälitysprosessien kehittäminen ja laadunvalvonta. Edellä mainitun ohella teen edelleen jonkin verran myös välitystyötä sekä vastaan OP Keski-Suomen Private -yhteistyöstä.

Vahvuuksiini kuuluu raudanluja motivaatio ja kunnianhimo työntekoa kohtaan. Vaadin itseltäni paljon ja yritänkin hoitaa työt poikkeuksetta laadukkaasti, huomioiden pienetkin yksityiskohdat. Tartun mielelläni uusiin haasteisiin ja mukaudun nopeasti kiinteistönvälitysalan alati muuttuvaan ympäristöön. Luonteeltani olen rauhallinen, pedantti ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa.

Tavoitteeni on kehittyä jatkuvasti työssäni ja pyrinkin jäämään jokaisen työssäni kohtaaman ihmisen mieleen rautaisena ammattilaisena!

Perheeseeni kuuluu vaimo, kaksi lasta ja koira. Asumme Palokan Ritoniemessä. Vapaa-ajallani nautin urheilusta, matkustamisesta ja elokuvista.

Asunnon osto sekä myynti ovat isoja asioita ja on hienoa olla mukana auttamassa ihmisiä omien unelmiensa toteuttamisessa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan kuinka minä ja OP Kodin mahtava joukkue voimme olla avuksi!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kiitos Jaakko erinomaisesta asiakaspalvelusta ja erittäin ammattitaitoisesta työstä meidän myyntiprojektissa. Kertakaikkiaan kympin työ!"

Myyjä

"Välittäjän positiivinen asenne, halu toimia asiakkaan parhaaksi vaikka kyseessä pienen asunnon myynti. Ammatillisuus ja tunne, että olen asiakkaana tärkeä. Ammattitaito vahvaa."

Myyjä

"Jaakolle kympin suoritus toimeksiannon hoitamisesta. Sinulla on hyvä ote työhösi ja se välittyy heti asiakastilanteissa sekä reagointinopeutena!"

Ostaja

"Erityiskiitos Jaakko Kermiselle, hän piti kokoajan meidät ajan tasalla ja huolehti asioista."

Myyjä

"Erittäin hyvää duunia ja suosittelen sinua kaikille!"

Myyjä

"Asunnon osto sujui nopeasti ja mutkattomasti. Välittäjä järjesti asunnon ostotarjoukseen tarvittavat asiakirjat jo samana iltana, kuin asuntonäyttö oli. Myös kauppaan liittyvät asiat järjestyivät niin, ettei itse tarvinnut tehdä muuta, kuin mennä sovittuna aikana pankkiin allekirjoittamaan paperit. Kaikkiin kysymyksiin sai vastauksen samana päivänä senkin jälkeen, kun ostopäätös oli tehty."

Ostaja

"Mukavaa, ystävällistä ja nopeaa palvelua. Erittäin asiakaslähtöistä!"

Ostaja

"Kauppa toteutui yli tavoitehinnan ja kauppa syntyi reilussa viikossa siitä, kun välityssopimus oli tehty! Jaakko hoiti valtakirjalla kaiken kosteusmittauksia myöten, kertaakaan ei tarvinnut toiselle paikkakunnalle tämän takia matkustaa. Ei tästä voi enää parantaa!"

Myyjä

"Täydellisen upea myyntikokemus, en keksi parannettavaa tästä projektista."

Myyjä

"Oikein hyvää toimintaa jälleen, realistinen hinta-arvio, myyntiaika ja nopea toteutunut kauppa!"

Myyjä

"Laadukasta, osaavaa palvelua, joka tuottaa tuloksia!"

Myyjä

"Jaakko suuret kiitokset välitystyön hienosta hoitamisesta. Olet todellinen alasi ammattilainen, näet vaivaa ja paneudut tehtävääsi!"

Myyjä