OP Koti Järviseutu - Suomenselkä Oy LKV

Järviseudun OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

OP-Kiinteistökeskus Luotettavaa asuntokauppaa jo yli 70 vuoden kokemuksella! OP-Kiinteistökeskus on asuntokaupan luotettava asiantuntija, joka palvelee Sinua kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. OP-Kiinteistökeskuksen asuntovälityksessä työskentelee n. 300 henkilöä yli sadassa eri toimipisteessä, jotka yhdessä muodostavat Suomen kattavimman kiinteistövälitysketjun. OP-Kiinteistökeskukset ovat osa osuuspankkiryhmää. OP-Kiinteistökeskuksessa yhdistyy hyvä paikallinen markkinatuntemus ja toisaalta ketjun tuoma laaja-alainen näkemys ja kokemus asuntokauppaan liittyvistä asioista. Paikallisten OP-Kiinteistökeskusten välinen tiivis kommunikaatio ja yhteistyö näkyy mm. kattavana osaamisena sekä yhteisinä asiakaspalveluperiaatteina ja laatutavoitteina. Nämä yhdessä ovat tärkeitä tekijöitä, kun harkitset nykyisen asuntosi myyntiä, vaihtoa tai uuden ostoa.

Yhteystiedot

Keskuskatu 9, 62900 Alajärvi

Puh: 010 0277 017

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Suurin osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva kiinteistönvälitysketju. Meidät tavoittaa yli 100 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asunto- ja kiinteistökauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme palvelut tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

Olemme osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut. Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt, sillä OP-bonuksia käytetään OP Kodin palkkioihin.

OP Koti Järviseutu - Suomenselkä Oy LKV