Seuraa

Anita Manner

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja
Puh. 0406452750

Turvallinen valinta kun tarvitset asiantuntijaa asuntoasioissa.

Olen Anita Manner, laillistettu Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT. Olen myös koulutukseltani Sisustaja. Myyntityöstä ja korkeatasoisesta asiakaspalvelusta minulla on yli 20 vuoden menestyksekäs työkokemus. Tavoitat minut numerosta 040 645 2750 tai sähköpostilla anita.manner@op.fi.

Rakastan koteja ja suhtaudun työhöni intohimoisesti, parasta työssäni ovat kuitenkin ihmiset. Paras palkkio tekemisestä on se hetki, kun olen onnistunut yhdistämään asunnon, myyjän ja ostajan. Jokainen asiakas on minulle tärkeä, haluan auttaa löytämään Sinulle sopivan parhaimman ratkaisun, olet sitten myymässä tai ostamassa asuntoa. Minun kauttani onnistuu myös ostotoimeksianto oman toivekodin hankintaa silmällä pitäen.

Työnantajani Op Koti Oy LKV on valittu Suomen luotetuimmaksi kiinteistövälitysketjuksi useampana vuotena peräkkäin. Noudatan työssäni Hyvää välitystapaa, minulle on tärkeää että omaisuutesi on turvallisissa käsissä ja että asuntokaupat hoidetaan kerralla kuntoon.

Minulla on antaa käyttöösi erinomaiset asiakaspalvelu- ja neuvottelutaitoni jotka edesauttavat myyntiprosessin sujuvuutta ja johtavat onnistumisiin. Sisustajan koulutukseni täydentää ammatillista osaamistani, minulta saa vinkit miten asunto valmistellaan myyntiin.

Palvelen sinua Vantaan, Helsingin ja Espoon alueella.

Sinä olet minulle tärkeä. Huolehdin, että kaikki kotisi vaihtoon liittyvät asiat hoituvat niin, ettei sinun tarvitse huolehtia niistä. Olen aktiivisesti ja säännöllisesti sinuun yhteydessä, sillä tavalla kuin sinä haluat. Löydän sinulle sopivan ratkaisun ja haluan kuulla, mitä sinulle kuuluu asuntokaupan jälkeen. Yhdessä olemme enemmän.

Asiantuntijana osaan kertoa luotettavasti asuntosi tai kiinteistösi arvon, auttaa niiden myynnissä ja uuden kodin etsinnässä.

Ota yhteyttä, niin sovitaan luottamuksellinen ja maksuton tapaaminen.

Voit tutustua minuun etukäteen alla olevan videolinkin kautta.

Puh. 040 645 2750 tai anita.manner@op.fi.

Nähdään pian!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Kiinteistöt ja uudiskohteet

Esittelyvideo