Sari Luomalahti

Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0505602259

Uuden kodin ostoon ja vanhasta kodista luopumiseen liittyy usein paljon tunteita. Olen mielelläni mukana kun tarvitset kuuntelevan, ammattitaitoisen, hymyilevän ja reippaan kiinteistönvälittäjän avuksesi.

Olen toiminut myynnin ja asiakaspalvelun parissa koko työurani ajan ja erilaiset asiakaskohtaamiset ovatkin tämän työn suola. Minulle tärkein paikka maailmassa on oma koti ja harrastuksiini kuuluvatkin puutarhatyöt ja koiran kanssa ulkoilu.

Olen suorittanut LKV tutkinnon ja seuraan aktiivisesti mitä alalla tapahtuu.

Ota rohkeasti yhteyttä kun haluat keskustella kanssani asuntoasioista!

MYYMÄSSÄ ASUNTOA - MISTÄ VÄLITTÄJÄ? Asunnon myynti harkinnassa? Löysit juuri asunnollesi välittäjän! Laita minulle sähköpostia tai soita, sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee käyntiin. Arviokäynti on maksuton, eikä sido mihinkään.

ETSIMÄSSÄ ASUNTOA - MISTÄ RAHOITUS? Lainalupaus taskussa olet asuntonäytöllä etulyöntiasemassa ja voit tehdä tarjouksen heti kun unelmiesi asunto osuu kohdalle. Rahoitusasiat kannattaa aina hoitaa kuntoon enne asuntoesittelyyn lähtöä. Jos et vielä ole sitä tehnyt, ei hätää. Autan sinua myös laina-asioissa - kauttani saat nopeasti yhteyden Osuuspankin rahoitusasiantuntijaan - parhaimmillaan jo samana päivänä.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Englanti

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää