Linda Mäkivirta-Valkama

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0406700905

Aloitin kiinteistönvälitysalalla Seinäjoella kesällä 2018. Olin siihen mennessä tehnyt pitkää uraa teollisuusalalla ja koin että oli aika tehdä jotain muuta. Hetkeäkään en ole nykyistä uravalintaani katunut, nautin työstäni ja haluan kehittyä siinä.

Aikaisemmasta työkokemuksesta (jota on kertynyt metallialan yrityksen johtotehtävistä, taloushallinnon- sekä myynnin tehtävistä) koen olevan hyötyä myös nykyisessä työssäni. Kiinteistönvälittäjän työssä pidän eniten sen monipuolisuudesta sekä ihmisläheisyydestä. Jokainen päivä ja jokainen asiakaskohtaaminen on ainutlaatuinen. Työssä on sopivasti vaihtelua sekä haastetta.

Yrittäjäperheessä kasvaneena yrittäjyys on aina ollut lähellä sydäntäni. Perheyrityksessä olen aikoinaan saanut monia hyödyllisiä oppeja, varsinkin asiakaspalveluun liittyen. Tärkeimpiä ominaisuuksia myyntityössä ovat mielestäni luotettavuus, tavoitettavuus, joustavuus, tehokkaat toimintatavat ja hyvät verkostot. Tyytyväinen asiakas on jokaisen yritystoiminnan perusta. Vain tyytyväinen asiakas palaa yritykseen uudelleen.

Toivon että otat minuun yhteyttä kun Sinä tai joku lähipiirissäsi tarvitsee apuja asuntoasioissa. Minua tavoittaa esim. tämän sivun yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimella, sähköpostilla, teksti- tai WhatsApp-viesteillä.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti