Op Koti Häme LKV | Turenki

OP Koti Etelä-Häme Oy LKV, Turenki

OP Koti Etelä-Hämeen toimipisteet sijaitsevat Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Janakkalassa Turengissa. OP Koti Etelä-Hämeen voimassa olevan palveluhinnaston löydät yrityksemme omilta sivuilta (op-koti.fi). Pyydä meiltä henkilökohtainen välitystarjous! Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Torikatu 1 L 3, 14200 Turenki

Puh: 010 256 8115

Ota yhteyttä

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Suurin osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva kiinteistönvälitysketju. Meidät tavoittaa yli 100 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asunto- ja kiinteistökauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme palvelut tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

Olemme osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut. Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt, sillä OP-bonuksia käytetään OP Kodin palkkioihin.

Op Koti Häme LKV