Seuraa

Teresa Wilén

Asunnon myynti
Puh. 0452052309

Teresa Wilénin yli 20 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin moniosaajana ja aito halu auttaa huokuvat tekemisestä. Teresa tunnetaan loistavasta sekoituksesta huippua huumorintajua, ammattitaitoa ja oikeanlaista asennetta.

Asiakkaat ovatkin arvostaneet Teresan intohimoista suhtautumista työhönsä: aktiivista yhteydenpitoa, vahvaa myyntiosaamista ja hyvää yhteistyötä kauppojen eri osapuolten kanssa.

Teresa on ratkaisukeskeinen ja ottaa ihmiset ympärillään huomioon kokonaisvaltaisesti. Määrätietoisuus, tehokkuus ja tuloshakuisuus ovat työtä pelkäämättömän Teresan eteenpäin ohjaavia piirteitä.

Vapaa-ajallaan Teresa pitää jaksamisestaan huolta luonnossa ja kuntosalilla.

-Myyjä, Lohja Välittäjämme on asiallinen ja rautainen ammattilainen. Pidimme siitä, että meillä oli koko ajan tieto missä mennään ja yhteydenpito oli aktiivista ja sujuvaa. Kohde ei ehtinyt olla myynnissä kuin vajaan 2 viikkoa. Olemme tyytyväisiä ja suosittelemme lämpimästi.

-Myyja, Lohja Loistavaa viestintää läpi koko toimeksiannon ja aktiivinen ote toi tuloksia. Suosittelen vahvasti!

-Myyjä, Lohja Välittäjä piti hyvin yhteyttä koko myyntitoimeksiannon ajan. Näytöt saatiin helposti soviteltua, ja aikataulut pitivät erinomaisesti. Kaikenkaikkiaan hyvä kokemus!

-Myyjä, Siuntio Kiinteistö myytiin ammattimaisin ottein ja asiakaspalvelu oli huippua. Aivan täydellisen nappiin meni kaikki!

Palautteita 2022

-Myyjä, Espoo Myynti esite, kuvat, videokuvat ammattitaitoisesti tehty. Hinnoittelustrategia oli hyvä. Lopputulos kiitettävä. Välityspalkkio kilpailukykyinen.

-Myyjä Lohja Esittelyt alkoivat heti ja muutenkin koko myynti tapahtui ennätyksellisen nopeasti ja ammattitaidolla. Teresalle täydet pisteet

-Myyjä Munkkiniemi/Helsinki Kaikesta jäi todella hyvä mieli! Rautainen ammattitaito, niin hieno kontaktointi myyjän ja asiakkaan välillä. Ei voi olla kun tyytyväisiä palveluun. Ja ihan ehdottomasti voi lämmöllä suositella Teresaa jokaiselle!

-Ostaja Helsinki Teresa löysi meille unelmien kodin. Lämmin kiitos siitä.

-Myyjä Espoo Asuntomme myynti alkoi tehokkaasti. Reilussa viikossa myynnissä ja ekalla näytöllä myyty. Uskomatonta

Sovi tapaaminen p. 045 205 2309

teresa.wilen@neliotliikkuu.fi Museokatu 7, 00100 Helsinki www.neliotliikkuu.fi

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti.

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, asunto-osakkeet, tontit, vapaa-ajan kiinteistöt.
Alueet: Pääkaupunkiseutu, Uusimaa. Länsi-Uusimaa.