Seuraa

Inno Ilonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja
Puh. 0504392626

Rehellisyys, erinomaiset neuvottelutaidot ja pitkä myyntikokemus ovat antaneet Innolle erinomaiset eväät välitysalalla menestymiseen. Lähes kymmenen vuoden kokemus myyntitöistä ennen kiinteistönvälittäjäksi siirtymistä todellakin näkyy Innon asiakaspalvelun laadussa – sen huomaa myös tyytyväisten asiakkaiden palautteista. Jo heti ensimmäisen vuoden aikana Inno osoitti myyntitaitonsa tekemällä kaupat yli 40 asunnosta.

Helsingin Kallion kasvattina Inno tuntee Etelä-Helsingin kuin omat taskunsa ja näyttöjen järjestäminen onnistuu parhaimmillaan jopa vartin varoitusajalla.

"Haluan tarjota asiakkailleni vaivatonta hyvän fiiliksen asuntokauppaa. Aktiivisella myyntityöllä, laadukkaalla tekemisellä sekä onnistuneella kommunikaatiolla asunnon myyntiprosessi sujuu kädenkäänteessä".

Ammattitaitoni lisäksi myynnin tukena on kokenut sisustussuunnittelija sekä yksi pk-seudun halutuimmista valokuvaajista.

- LKV- pätevyys vuodesta 2016 alkaen. Lisäksi maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja.

- Asiakastyytyväisyys (v. 2023): 4,94/5.

- Neliöt Liikkuu LKV #2 myyjä vuonna 2023.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

050 439 2626 | inno@neliotliikkuu.fi / IG: @inno.ilonen

Iloista kiinteistönvälitystä nimen mukaisesti.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Vahva kantakaupungin aluetuntemus

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Inno Ilonen hoiti asuntoni välityksen erittäin hyvin. Saatiin asunto myytyä muutamassa viikossa erittäin tyydyttävään hintaan (+10% korkeammalla hinnalla mitä kilpaileva välittäjä arvioi asunnon arvon). Erittäin asiakaslähtöistä palvelua ja 24/7 yhteydenpito olivat plussaa."

Myyjä, Merihaka / Sakri S.

"Asunnon myynti sujui mutkattomasti ja Inno piti meidät hyvin ajan tasalla koko prosessin ajan."

Myyjä, Harju / Elisa H.

"Erittäin nopeat asuntokaupat ja osaava palvelu!"

Myyjä, Kallio / Juri V.

"Tavattuani useamman välittäjän, valitsin osittain intuitiolla sen, jolta itse mieluiten ostaisin asuntoni. Välittäjä oli todella helposti lähestyttävä, joustava ja vaikutti aidosti kiinnostuneelta myymään asunnon nopeasti ja hyvään hintaan. Loistavasti sujuneen myyntiprosessin aikana arvostin erityisesti sitä, että sain kokoajan tietoa missä mennään ja sain myös nopeasti vastauksia kysymyksiini, kun välittäjä oli niin hyvin tavoitettavissa."

Myyjä, Alppila / Tarja K.

"Osaava, täsmällinen ja palveluhenkinen Inno on taitava työssään. Meidän asunto myytiin viikossa ja koko prosessin ajan yhteydenpito sekä asioiden hoito toimi hienosti. Inno on luotettava välittäjä niin myyjän kuin ostajankin näkökulmasta. Vahva suositus tämän palvelun puolesta."

Myyjä, Maitorppa / Markus H.

"Inno hoiti täydellisesti meidän asunnonmyynnin Kalliossa. Asuntokauppa toteutui ensimmäisen näytön jälkeen. Suurkiitokset siitä! Innolla on erittäin ammattimainen työote ja oli aina olo että oli hyvissä käsissä. Inno osasi myös vastata kaikkiin kysymyksiimme ja oli kaikessa hyvin lähestyttävä. Voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan!"

Myyjä, Kallio / Ferdinand G.

"Innon kanssa hommat meni ensikäynnistä asti just kuten sovittiin, ja sain jatkuvasti tietoa asunnon myyntiprosessista. Inno on mukava ja aito oma itsensä! Suosittelen!"

Myyjä, Töölö / Minttu R.

"Todella ammattimainen ote. Pitää toimeksiantajan aktiivisesti tietoisena koko prosessin ajan. Näytöt järjestyy asiakkaille nopeasti. Pystyy haastamaan markkinahinnan. ISO suositus."

Myyjä, Merihaka / Jukka R.

"Välittäjä oli aina helposti tavoitettavissa ja teki erinomaista työtä koko prosessin ajan."

2023: Ostaja, Vallila / Lotta R.

"“Erittäin tehokas välitys. Välittäjä oli koko prosessin ajan erittäin oma-aloitteinen, asiantunteva, kommunikoiva, ystävällinen, nopea toimissaan ja avulias. Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun!“"

2023: Myyjä, Vallila / Ilona O.

"Sain koko ajan reaaliaikaista tietoa, mikä vaihe on meneillään asuntokaupassa. Palvelu oli tiukan asiapitoista mutta samalla erittäin ystävällistä. Koko ajan oli sellainen tunne, että tämä mies osaa asiansa ja tekee parhaansa saadakseen asuntokaupan hoidettua joustavasti ja nopeasti."

2023: Ostaja, Kallio / Raimo J.

"5/5, Halusin itselleni mahdollisimman vaivattoman asuntomyyntiprossesin. Siinä onnistuitte erinomaisesti."

2023: Myyjä, Kalasatama / Janne H.

"Aktiivinen välittäjä, joka pitää asiakkaat jatkuvasti ajan tasalla tilanteesta. Huomaa, että Inno tekee töitä suurella sydämellä. Hänen kanssaan on myös helppoa ja mukavaa asioida. Vain positiivista sanottavaa!"

2023: Myyjä, Sompasaari / Julia H.

"Erittäin positiivinen, reipas, aktiivinen ja myyntihenkinen välittäjä. Kommunikoi erittäin hyvin ja pitää asiakkaan jatkuvasti ajan tasalla tilanteesta. Pelkkää hyvää sanottavaa!"

2023: Myyjä, Sompasaari / Thomas H.

"Asunnon välittäjänä toimi Inno Ilonen. Nimensäkin mukaisesti palvelu oli erittäin sujuvaa ja minulle jäi erittäin hyvä fiilis ensiasunnon ostosta. Inno oli erittäin avulias ja huolehti koko kaupantekoprosessista. Palvelu oli erittäin tehokasta, asiantuntevaa, vaivatonta, nopeaa ja ennen kaikkea ystävällistä. Suosittelen! :)"

2023: Ostaja, Suurpelto / Elmedina S.

"Välittäjä selvitteli asioita nopeasti ja vastaili hyvin sähköposteihin. Oli muutenkin itse aktiivinen ja kertoi oma-aloitteisesti kohteesta. Jonkin verran noissa näytöissä käyneenä voi sanoa, että kaikki eivät ole näin aktiivisia ja oma-aloitteisia."

2023: Ostaja, Kalasatama / Jan H.

"Inno on huipputyyppi ja hän piti meidät erinomaisesti ajantasalla läpi myyntiprosessin."

2023: Myyjä, Sompasaari / Henri L.

"Kaikki hoitui loistavasti alusta loppuun. Asunto ehti olla vain 5 päivää myynnissä. Inno ylitti kaikki odotuksemme."

2023: Myyjä, Kalasatama / Melissa K.

"Inno on loistava välittäjä. Oli todella mukavaa tehdä yhteistyötä hänen kanssa."

2023: Myyjä, Lauttasaari / Juha V.

"Inno on erittäin kova tekijä ja tietää kuinka saadaan myytyä asuntoja näinkin hankalassa markkinatilanteessa. Kommunikointi hänen kanssaan oli helppoa ja viestiä pystyi lähettämään pienellä kynnyksellä ja aina sai nopeasti vastauksia."

2023: Myyjä, Konepaja / Toni K.

"Meillä oli tervetullut olo näytölle. Välittäjä oli ammattitaitoinen, motivoitunut mutta rento. Koko prosessi eteni sujuvasti, luotettavasti ja hyvällä draivilla aina kaupanteon viimeistelyyn asti. Olemme erittäin tyytyväisiä saamastamme palvelusta. Kiitos Inno!"

2023: Ostaja, Konala / Essi R.

"Erittäin sujuvaa ja nopeat kaupat. Inno oli aina askeleen edellä ja tiesimme tasan mitä tapahtuu. Viestintä sujuvaa ja vastauksen sai yleensä kymmenessä minuutissa, ajasta riippumatta. Kiitos, suosittelen mielelläni :)"

2023: Myyjä, Matinkylä / Henrietta T.

"Inno Ilonen on ainakin tässä firmassa ihan paras välittäjä. Suosittelen häntä erittäin lämpimästi jos haluat myydä asuntosi Helsingissä. Erittäin hyvä kommunikointi koko prosessin ajan ja teki yömyöhäänkin töitä ja tuollaista oma-aloitteisuutta olen tavannut vain harvoin. Prosessi kesti tosin lyhyen aikaa koska onnistui erittäin nopeasti kaupanteossa mikä näinä aikoina ei ole ihan helppoa. Hinta kuntoon ja Inno hommiin niin homma menee takuulla maaliin."

2024: Myyjä, Meilahti / Annika N.

"Inno tuli ja teki. Oli ilo seurata miten ammattitaitoisesti ja hyvällä maulla Inno kaupat hoiti. Nuoresta iästä ja nuorekkaasta olemuksesta huolimatta olo oli Innon kanssa turvallinen ja realistinen. Suosittelin häntä jo kavereille ja ottaisimme hänet uudestaan välittäjäksemme jos tarvetta olisi. Kiitos."

2024: Myyjä, Punavuori / Emil P.

"Inno on aivan mahtava välittäjä. Muutaman kanssa toimin jo aiemmin ja kyllä oli aivan eri meininki. Inno myi kämpän 3 päivässä tammikuussa mikä oli 25 vuoteen hiljaisin kuukausi. Innolle ⭐️ x 10. Informaatio oli sujuvaa ja kaikki sujui aivan todella hienosti. Olen Innoa suositellut ja onnekas on se joka hänet saa välittäjäkseen."

2024: Myyjä / Etelä-Helsinki.

Esittelyvideo