Nastarakennus Oy

Nastarakennus - Taito tehdä koteja

Kun olet etsimässä itsellesi uutta kotia Oulusta, ole hyvä ja tutustu Nastarakennuksen kotikohteisiin.

Uuden kodin ostaminen on elämän suurimpia ja tärkeimpiä asioita. Siksi kannattaa valita rakentaja, jonka vastuullisuuteen ja osaamiseen voit luottaa. Parhaat kodit rakennetaan taidolla ja sydämellä. Nastarakennus Oy on kokenut ja arvostettu asuntorakentaja, joka tunnetaan rakentamisen korkeasta laadusta, ammattitaitoisista työntekijöistä ja tyytyväisistä asiakkaista. Kukapa ei haluaisi parasta omaksi kodikseen. Nasta-koti on varma ja turvallinen valinta!

Nastarakennus Oy rakentaa persoonallisia ja viihtyisiä kerros-, pari-, rivi- ja luhtitaloja eri puolille kaupunkia. Olemme alusta lähtien mukana arkkitehtitoimiston kanssa suunnittelemassa onnistuneita ja toimivia pohjaratkaisuja. Kaikki kohteemme ovat uniikkeja, juuri kyseiselle alueelle ja tontille suunniteltuja koteja. Laadustaan kiitetyt Nasta-kodit rakennetaan turvallisesti ja ammattitaidolla paikan päällä kappaletavarasta. Näin saadaan lämpimät, energiatiiviit ja oikeaoppiset rakenteet.

Laadukasta rakentamista jo 25 vuotta! Nastarakennus Oy on oululainen vakavarainen yhtiö, jonka toiminta on alkanut vuonna 1994. Toimintamme perustana on yli 40 vuo­den kokemus liike-, teollisuus- ja asuntorakentamisesta valtakunnallisesti. Koteja Ouluun ja naapurikuntiin on valmistunut kaikkiaan 700. Olemme Rakennusteollisuus RT:n ja Suomen Yrittäjien jäsen. Nastarakennus Oy on luokiteltu toistuvasti korkeimpaan luottoryhmään AAA.

Yhteystiedot

Uusikatu 35, 90100 Oulu

Puh: 010 4201 600

Ota yhteyttä