Seuraa

Eliisa Oksala

Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiLAT
Puh. 0451163916

Toteutan asiakkaiden kotiunelmia. Autan sinua ja perhettäsi kodin vaihdossa. Tehdään siitä sinulle helppoa ja sujuvaa, oletpa sitten ostamassa tai myymässä. Käytössäni on alan parhaat markkinointityökalut ja koko yrityksemme asiantuntijatiimi. Tavoitteenani myynnissä on saada asunnostasi paras mahdollinen markkinoilta saatavissa oleva hinta. Paras kiitos työstäni on minua suositteleva tyytyväinen asiakas. Tämän eteen olen valmis työskentelemään tinkimättömästi. Ota yhteyttä ja laitetaan sinunkin asuntoasiasi kuntoon!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Erityisosaaminen

Asuntojen rahoitusneuvonta

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Eliisa hoiti ammattitaitoisesti kaupan maaliin. Piti hyvin yhteyttä meidän kanssa ja oma-aloitteisesti ehdotti kohteen näkyvyyden lisäämistä. Meillä on ollut kokemusta useista välittäjistä, Eliisa sijoittuu ehdottomasti top kymppiin. - Myyjä, Tampere"

- Myyjä, Tampere

"Eliisa hoiti talomme myynnin alusta loppuun asti suurella ammattitaidolla ja olemme todella tyytyväisiä Eliisan tapaan toimia ja hoitaa asioita. Hän hoiti tehokkaasti näytöt ja informaation myyjän ja ostajien välillä. Eliisa on luotettava, avoin, valovoimainen ja tehokas persoona joka tekee työtään suurella sydämellä. Suosittelemme Eliisa erittäin lämpimästi välittäjäksi."

Pia ja Keijo Vataja

"Meillä oli tuossa asunnon myynnissä ennen Eliisa kaksi muutakin välittäjää, toinen ei viitsinyt alunperin ilmoittaa sitä että jää heti toimeksiantosopimuksen tehtyään pitkälle sairauslomalle joten asia jäi kollegoiden hoidettavaksi, nyt kun provisiopalkalla eletään niin on kysymättäkään selvää että se ei kollegoita hirveästi kiinnosta. Toinen välittäjä taasen oli aika flegmaattginen, yhteydenpito hankalaa, ei ottanut meidän antamia ehdotuksia…"

- Toni Hinkkanen

"Eliisa toimi mökkikohteemme välittäjänä ja hänen yhteydenottonsa olikin meille onnenpotku! Eliisa toi asiat esiin selkeästi ja ripeällä aikataululla. Epäselviin asioihin sain nopeasti vastauksen ja kaupantekokin oli hienosti hoidettu. Kiitos myös kauppakirjan laatijalle! -Sari"

- Sari Ijäs-Hautakoski