Seuraa

Tapio Kiviaho

TJ, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, julkinen kaupanvahvistaja
Puh. 0456705570

Lakeuden KiinteistönVälitys LKV Oy palvelee asiakkaitaan täysipainoisesti ja tyylikkäästi välittäen asiakkaideni parhaaksi. Meille on tärkeää palvella sekä asuntojaan myyviä että uutta kotia etsiviä asiakkaita parhaamme mukaan laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Välitämme omakotitalot, rivitalo asunnot, kerrostalo asunnot, liikekiinteistöt, teollisuustilat, tontit, kesäasunnot ja mökit ym. tehokkaasti ja ammattimaisesti.

Kiinteistönvälitys on lähellä sydäntämme ja haluamme auttaa aiheessa asiakkaitamme täysillä. Välitämme asuntosi olipa sen sijainti Seinäjoki, Ilmajoki, Nurmo tai mikä vaan kunta tai kaupunki n. 100 km:n säteellä Seinäjoelta. Kohteidemme kuvaukset hoituu ammattitaidolla yhteispohjoismaisen, asuntokuvauksiin erikoistuneen Zentuvo-nimisen yrityksen ammattilaisen toimesta. Laatu kuvissa on yksi aihe, joka on avainasemassa meidän "Tyylikkäästi välittäen" slouganimme takana.

Yhteistyön merkeissä autamme sinua myös löytämään tehokkaan välittäjän mistä sitten kohdettasi myytkin. Kysy rohkeasti – haluamme auttaa asuntoasioissasi mielellämme.

Tervetuloa toimistollemme osoitteeseen Kauppakatu 19 L 3, 60100 Seinäjoki, niin jutellaan asiastasi tarkemmin. Yhdessä löydämme ratkaisut tarpeisiisi asuntoasioissa olipa sitten kyse myynnistä tai tulevaisuuden hankintasuunnitelmista.

Myös ulkomaankohteiden myyntiin tai hankintaan ”avaimia” löytyy osoitteestamme.

Tervetuloa välittävästi ja tyylikkäästi välittävän Lakeuden KiinteistönVälitys LKV Oy:n asiakkaaksi uudet ja jo tutuksi tulleet asiakkaat.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. Sähköiset kiinteistö- ja asuntokaupat.