Seuraa

Jari Salomaa

Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0440490890

Olen syntyperäinen lahtelainen eli alue on tuttuakin tutumpi. Myynti on ollut "ammattini" jo kauppaopistosta päästyäni. Aloitin Canon Oy:n palveluksessa juniormyyjänä ja etenin vajaan 10 vuoden aikana piirimyyntipäälliköksi, ja vedin loppuaikoina 30 hengen myyntiryhmää kopiokonekaupassa. Tästä alkutaipaleesta sain varmaan ne hyvät eväät jatkoon ja "samurai-hengen" joita olen soveltanut vuosien varrella ollessani asuntokauppiaana. Aloitin kiinteistönvälittäjänä vaikeaan aikaan vuonna 1993 jolloin elettiin laman jälkimaininkeja. Silloin oli välittäjillä paljon myytävää, mutta kauppa oli tiukassa tai ei käynyt ollenkaan. Siitä kuitenkin selvittiin ja tähän päivään mennessä on nähty jo monet nousut ja laskut. Vuonna 2023 tuleekin minulla 30 vuoden työura täyteen näissä hommissa. Kokemus tuo varmutta omaan tekemiseen, sen uskon. Pienestä, eikä vähän suuremmastakaan esteestä ei enää tällä virkaiällä hätkähdä. Olenkin joskus sanonut että "jos siitä tiiliseinästä ei pääse yli, ali tai sivuilta ohi, niin roikutaan sitten siinä seinässä niin kauan kunnes se murenee". Periaate kauppiaana onkin, että kaikki mikä on välttämätöntä kaupan saamikseksi - se tehdään! Mitä vaikeampi kohde, sen makeammalta tuntuu päästä siitä kaupoille, se palkitsee tässä työssä eniten. Tehtyjen kauppojen määristä en pidä enää lukua, mutta eniten työssä antaa se, että vanhat asiakkaat palaavat aina uudelleen ja suosittelevat minua ystävilleen tai jopa jo lapsilleen. Siitä tiedän, että luottamus on ansaittu! Luottamuksesta kertoo myös se, että Suomen Kiinteistönvälittäjät ovat valinneet minut Vuoden 2013 Kiinteistönvälittäjäksi.

Kokemusta on kertynyt siis runsaasti alueemme vanhojen osakehuoneistojen, omakotitalojen sekä myös uudistuotannon kaupasta. Erityisesti kesäaikaan loma-asuntojen myynti on todella mukava lisä normi rutiineihin. Mökkeilen itse Asikkalassa ja mikä onkaan sen mukavampaa, kun pääsen kertomaan mökkeilyn iloista sekä haasteista ostajille.

Yritykseni Lahden Laatuneliöt LKV on aloittanut toimintansa vuonna 2005. Yrityksemme on vakiinnuttanut hyvin asemansa Lahden-alueen markkinoilla. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsentoimisto. Noudatamme kaikessa toiminnassamme Kiinteistönvälittäjien eettisiä sääntöjä ja olemme kirjallisesti lupautuneet noudattamaan myös Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton Hyvää Välitystapaa.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, saksa

Erityisosaaminen

Asunnot, tontit, loma-asunnot Päijät-Hämeen alueella.