Seuraa

Riina Välimaa

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Puh. 0407380952

''Aikaansaava, aito, reilu ja huomioonottava. Niin ja myös rauhallinen, oikein mukava sekä hoitaa asiat loppuun asti.''

Näillä sanoin ovat asiakkaani antaneet palautetta minusta viime vuosien aikana ja olen kyllä näistä palautteista aina nöyrästi kiitollinen.

Asiakkaitani kohtelen aina kuten haluaisin itseänikin kohtelevan. Aito ja ystävällinen asiakaspalvelu on minulle kunnia-asia ja avainasemassa omassa työssäni. Haluan olla luottamuksen arvoinen ja aina tavoitteena on onnistuneet asuntokaupat, jossa kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Olen myynyt kymmeniä koteja ja saanut olla mukana monen unelman toteutumisessa. Mielelläni olen mukana myös Sinun asuntokaupassasi, olet sitten myymässä tai ostamassa. Koska minä paitsi välitän, niin minä myös myyn.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"’Kohteen valokuvaus ja 360-kuvaus hoidettiin asiantuntevasti ja nopeasti. Asunnolle löytyi välittäjän kautta ostaja ennenkuin ainuttakaan ilmotusta oli julkaistu. Varsinainen kauppa hoitui mutkattomasti. Kaikki onnistui todella hienosti - KIITOS’’"

Jukka Moilanen, myyjä, Ulvila

"’’Paritalokohde oli ollut myynnissä jo vuoden yksityisesti ja Riinan välittämänä kaupat syntyivät reilun kuukauden kuluttua toimeksiannosta. Hienoa työtä! Lämpimät suosittelut Otson palveluista!’’"

Kaisa Strander, myyjä, Pori