Seuraa

Jasmin Rainoma

Myyntiedustaja
Puh. +358449892848

AITO , TEHOKAS , AMMATTILAINEN

Nämä kolme sanaa toistuvat usein asiakkaiden kommenteissa ja palautteissa, molempien sekä ostajien että myyjien kertomana. Niistä jokainen on minulle äärimmäisen tärkeä ja tuntuukin todella ihanalta, että nämä ominaisuudet tosiaan välittyvät asiakkaille saakka!

Minulle on kunnia-asia hoitaa jokainen työtehtävä ennen kaikkea ammattimaisesti, laadukkaasti & tehokkaasti, mutta myös aidosti välittäen. Tässä täytyy olla aidosti mukana kun ollaan näinkin tärkeiden asioiden äärellä!

Annan asiakkailleni aina kaikkeni ja saan siitä paljon takaisin.

Kun etsit AITOA ja TEHOKASTA AMMATTILAISTA hoitamaan asuntoasioita, ole yhteydessä minuun ja selvitetään miten voin olla avuksi juuri sinulle!

044 989 2848 JASMIN RAINOMA KIINTEISTÖNVÄLITYS NÄYTÖNPAIKKA OY jasmin.rainoma@naytonpaikka.com

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Läpi vaikka harmaan kiven! Tartun haasteeseen kuin haasteeseen ja niistä haasteellisimmista tapauksista onkin tullut yksi osa erityisosaamista. Sellaisten haastavimpien kohteiden myynti tuo aina lisää taitoa ja potkua omaan tekemiseen. Koen suurta intohimoa itseni jatkuvaa kehittämistä kohtaan. ” Tiukkojen tilanteiden ratkaiseminen on parasta tässä työssä! Aina voi kehittyä ja tehdä asiat vielä paremmin.”

Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta tekee Jasmin töitä siellä missä tarvitaan huippumyyjää.

Esittelyvideo