Seuraa

Juha Helin

Toimitusjohtaja, LKV-pätevyys
Puh. +358504200252

Kiinteistönvälittäjä Jyväskylän ja Joensuun alueilla

Olen asiakkailleni asiantuntevaa ja laadukasta välityspalvelua tarjoava ammattilainen. Pitkän uran aikana olen tutustunut kiinteistönvälitysalaan laidasta laitaan ja osaaminen kattaakin kaikki huoneisto-, kiinteistö- ja toimitilakaupan kiemurat. Kokemuksesta tiedän, että parhaaseen lopputulokseen asuntokaupoilla päästään kun laadukas myyntityö yhdistetään oikeaan hinnoitteluun. Tapanani onkin suoraan ja rehellisesti kertoa asiakkailleni perusteltu näkemys hinnoista ja markkinatilanteesta.

Nautin työstäni ja tunnen iloa voidessani auttaa asiakkaitani asuntokaupoilla, kipinä asiakaslähtöiseen ja tavoitteelliseen myyntityöhön on saatu jo lapsena kotoa lahjaksi.

Arjen kiinteistönvälitystehtävien lisäksi toimin Habita Jyväskylän ja Habita Joensuun taustalla olevan Kiinteistönvälitys Helin Oy:n yrittäjänä. Nykyään minut voikin tavata välitystehtävissä Jyväskylän ja Joensuun kaupungeissa sekä tietysti myös niiden lähialueilla. Kun siis tarvitset Keski-Suomessa tai Pohjois-Karjalassa asuntoasioissa avuksesi hyvän ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän niin soita minulle, sovitaan tapaaminen ja laitetaan asuntoasiasi kuntoon.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, toimitilat, kaupanvahvistaja