Hanna Rantanen

kiinteistönvälittäjä
LKV, KTM
Puh. +358505910809

Etsitkö välittäjää joka tekee kaikkensa Sinun tavoitteidesi toteutumiseksi? Ennen välittäjäuraani toimin rakennusalalla myynnin piiripäällikkönä ja opiskelin kauppatieteiden maisteriksi. Osaaminen ja laajat verkostot mahdollistavat parhaat tulokset.

Minusta saat aidon, luotettavan ja ahkeran kumppanin etsimään ja toteuttamaan kanssasi Sinulle parhaita ratkaisuja. Asiakas on minulle tärkein, ja kanssani voit luottaa siihen että työ tehdään ammattitaidolla ja oikein.

Tärkeän ja mieluisan työn vastapainona toimin voimistelun parissa lasten ja nuorten kilpa-aerobic -valmentajana, lajivastaavana ja tuomarina seitsemättä vuotta.

Anna minun kulkea rinnallasi elämäsi isossa ja tärkeässä kaupassa, kerran tai useammin, olit sitten ostamassa tai myymässä. Olen täällä Sinua varten. Ota yhteyttä!

Con gusto le ayudo en español también. Por favor, no dude en ponerse en contacto conmigo.

Jag betjänar även på svenska. Ta gärna kontakt så kan vi diskutera mera.

I’ll help you in English as well, please don’t hesitate to contact me.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti, espanja

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Välittäjä oli asiantunteva, valmistautunut ja huolellinen. Hän oli aidosti kiinnostunut tilanteestamme ja asunnostamme. Käynnin jälkeen yhteydenpito on ollut nopeaa ja sujuvaa."

Kodin myyjä

"Hanna Rantanen on ihan paras! Asialle vihkiytynyt ja sydämmellisyys loisti Hannasta. Todella hyvä kokemus välittäjästä joka on miellyttävä."

Kodin myyjä

"Välittäjä oli ystävällinen ja ammattitaitoinen. Oli kiinnostunut mielipiteistäni ja piti minut ajantasalla kaikesta. Jäi hyvä mieli kaikesta asioinnista."

Kodin ostaja

Esittelyvideo