Seuraa

Antti Haataja

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä
LKV, MuM
Puh. +358505560660

Olen aktiivinen, tuloksellinen ja asiantunteva kiinteistönvälittäjä. Ahkeruus, rehellisyys ja ensiluokkainen asiakaspalvelu ovat työni peruspilareita. Pääasialliset toimialueeni ovat Espoo ja Helsinki. Markkinatuntemukseni on vahvaa myös Kauniaisissa.

Toimin yrittäjänä Tapiolan, Lauttasaaren, Munkkiniemen, Alppila-Vallilan, Etelä-Haagan, Herttoniemi-Laajasalon sekä Viikin Kiinteistömaailma-yksiköissä. Vuonna 2021 löimme kaikki aiemmat myyntiennätyksemme; yksikkömme teki kokonaisuudessaan huikeat 726 kauppaa. Myös saamamme asiakaspalautteen keskiarvo pysyi korkealla sen oltua 4,81/5,00. Työmme ja tuloksiemme tasoa kuvaakin parhaiten se, että olemme voittaneet Kiinteistömaailman valtakunnallisen Vuoden ketjuyritys -palkinnon viimeiset kolme vuotta peräkkäin (2020, 2021 ja 2022). Lämpimästi tervetuloa mukaan tyytyväisten asiakkaidemme kasvavaan joukkoon!

Olen myös henkilökohtaisesti saavuttanut urallani monia Kiinteistömaailman valtakunnallisia huippumyyjäpalkintoja ja kunniamainintoja. Olen muun muassa ollut useana vuotena myyntituotoissa mitattuna koko Kiinteistömaailma-ketjun menestynein välittäjä Suomessa. Kuten yritystasolla myös henkilökohtaisesti mitattuna vuosi 2021 oli myynnillisesti oman urani paras; tein tasan 100 asuntokauppaa asiakastyytyväisyydellä 4,87/5,00.

Kiitos, että haluat tutustua välittäjäprofiiliini. Kutsumalla minut maksuttomalle kotikäynnille pääset keskustelemaan asuntosi ajankohtaisesta markkinatilanteesta sekä saat taatusti kilpailukykyisen palvelutarjouksen myyntisuunnitelmiesi toteuttamiseksi.

Välittävin terveisin, -Antti Haataja

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Erityisosaaminen

Kerrostalohuoneistot, rivi-, pari- ja erillistalot, omakotitalot/kiinteistöt, tontit, kuolinpesät, remontoitavat kohteet, arvoasunnot, uudiskohteet ja siirtosopimukset.