Seuraa

Tea Skog-Mikkonen

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV, varatuomari
Puh. +358405381857

Asuntokauppa on yksi elämän suurimmista päätöksistä ja sijoituksista. Suuria päätöksiä tehtäessä on tärkeää tietää, että kauppa hoidetaan ammattitaitoisesti. Juristina, laillistettuna kiinteistönvälittäjänä ja Kiinteistömaailma-ketjun palkittuna Huippumyyjänä huolehdin tästä asiakkaani edun mukaisesti. Kiinteistönvälittäjänä teen työtä täysipainoisesti asiakastani kuunnellen ja hänen tarpeensa ja toiveensa ymmärtäen. Persoonana olen tehokas, täsmällinen ja ahkera. Yhteistyömme tuloksena lupaan vaivattoman ja turvallisen asuntokaupan, joka myös tuntuu oikealta!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti

Erityisosaaminen

Yksiöt ja kaksiot, Arvoasunnot, Sijoitusasunnot, Kuolinpesät, Perheasunnot

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Tea hoiti myynnin niin hyvin, ettemme olisi voineet toivoa parempaa palvelua. Asiat hoituivat todella ammattitaidolla!"

Myyjä

"Tea on paras välittäjä, jonka kanssa olen ollut tekemisissä. Ihan huikea palveluasenne, kiitos!"

Ostaja

"Jämptiä ja asiantuntevaa palvelua. Välittäjä otti meidän tilanteen erinomaisesti huomioon. Hän myös piti meidät mahtavasti ajan tasalla kaikista asioista"

Myyjä

"Välittäjän kanssa asiointi oli erittäin sujuvaa ja miellyttävää. Hän kuunteli ja huomioi toiveemme eikä painostanut tai ohjaillut myytipäätöksessä kun tarjouksia alkoi tulla. Koin, että saimme hyvää palvelua."

Myyjä

"Ennen välityssopimusta oli tilaisuus rauhalliseen keskusteluun. Välittäjä antoi rehellisen tuntuisen arvion myynnin mahdollisuuksista. Hän oli kaikissa vaiheissa äärimmäisen ammattitaitoinen ja luotettava. Myynti onnistui hyvin nopeasti."

Myyjä

"Välittäjä hoiti työnsä niin kuin toivoimme ja sovimme. En näe kohdallamme parantamisen tarvetta. Olen tyytyväinen."

Myyjä

"Tehokas ja ammattitaitoinen palvelu! Välittäjä oli luotettava ja teki asiat niinkuin sovittiin. Suosittelisin tätä välittäjää muillekin."

Myyjä

"Tea hoiti kohteemme markkinoinnin ja kaupan, ammattitaidolla, luottamusta herättäen ja erityisen ystävällisessä hengessä. Oli ilo tehdä myynti hänen kanssaan. Voin häntä suositella kenelle tahansa"

Myyjä

"Koko prosessi toimi erinomaisesti. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja luottamusta herättävä."

Ostaja

"Koin, että meitä ymmärrettiin asiakkaina. Ei tyrkytetty, vastattiin kysymyksiin ja selvitettiin asiat."

Ostaja

"Tea toimi kaikissa asioissa erinomaisesti. Hän on erittäin asiantunteva ja osaava. Hän toimi erittäin ystävällisesti. Erinomainen kiinteistövälittäjä! Suosittelen häntä varmasti ystävilleni ja tuttavilleni."

Myyjä

"Tea otti heti ensi tapaamisella kopin meidän toiveista ja sitkeästi jaksoi kuukausien ajan etsiä meille uutta kotia. Myös vanhan kodin myyntiin sujui todella ripeästi. Tea kuunteli tarkalla korvalla toiveitamme ja piti meidät jatkuvasti ajan tasalla. Super iso Kiitos Tealle! Kaksi onnistunutta asuntokauppaa hänen kanssaan osoittaa, että hän on tehokas ja osaava asuntokaupan ammattilainen."

Ostaja ja myyjä

"Ihan täydellinen myyntisuoritus, alusta loppuun!"

Myyjä

"Tealla on todella aktiivinen ote ja erinomainen markkinatuntemus. Asuntomme meni kaupaksi nopeasti ja hyvällä hinnalla. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön!"

Myyjä

"Ystävällinen palvelu, hyvin tehdyt esitteet ja esittelyt."

Ostaja

"Hienot kuvat ja näyttävät ilmoitukset. Joustava ja ystävällinen palvelu."

Myyjä

"Yhteydenpito oli helppoa ja saimme kysymyksiin nopeasti vastaukset. Teasta jäi heti ensimmäiseltä esittelyltä todella hyvä vaikutelma ja hyvä fiilis jatkui loppuun asti. Hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua!"

Ostaja

"Tea on tehokas, jämpti ja luotettava. Koin, että hänen kanssaan oli erittäin helppo ja miellyttävä asioida - hän on todella asiantunteva välittäjä, joka antaa parastaan ja vielä vähän enemmänkin alusta loppuun saakka. Suosittelisin häntä ehdottomasti myös ystävilleni, iso kiitos Tea!"

Myyjä

"Nopea yhteydenotto, oikea näkemys markkinahinnasta, ammattitaitoinen ote läpi prosessin, joustavat aikataulut, ajantasainen informointi. Kiitos hyvästä palvelusta!"

Myyjä

"Nopeat selkeät kaupat ja hyvä yhteydenpito. Miellyttävä, aidon tuntuinen välittäjä, joka ei tuputtanut omia mielipiteitään vaan antoi rauhassa tutustua kohteeseen paikan päällä."

Ostaja

"Tea oli erittäin ammattitaitoinen ja luotettava välittäjä. Hän teki työnsä huolellisesti ja nopeasti. Hänen kanssaan oli erittäin miellyttävä asioida ja tehdä yhteistyötä."

Myyjä

"Välittäjämme oli todella asiantunteva ja hyvä ammatissaan. Pidimme erityisesti asuntomme kuvista sekä videoesittelystä. Pystyin luottamaan siihen, että välittäjämme osaa tuoda esittelyissä asuntomme parhaat puolet esiin."

Myyjä

"Kaikin puolin sujuva prosessi ja erinomainen lopputulos. Sain tiedon Teasta suosittelun kautta ja aivan varmasti suosittelen häntä myös eteenpäin."

Myyjä

"Välittäjästä huokui ammattitaito ja luotettavuus. Hänen kanssaan oli miellyttävää tehdä kauppoja. Hän vastasi nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Jopa sai puhuttua Tarjouskaupasta niin että uskalsimme tehdä tarjouksen :) Minulle välittäjä merkitsee paljon. Jos en koe että välittäjä oikeasti välittää minusta, siirryn seuraavaan kohteeseen. Tealta halusin ostaa. Tea oli iso syy miksi tein kaupat juuri tästä asunnosta."

Ostaja

"Välittäjän juristinkoulutus näkyy osaamisena kaupanteossa. Poikkeuksellisen hyvä välittäjä, jonka kanssa aion asioida myös jatkossa, jos tarvetta tulee."

Ostaja

"Tea poikkeaa kaikista muista kohtaamistani välittäjistä myönteisesti. Tea ei ole lainkaan aggressiivinen tai päällekäyvä mutta kuitenkin jämäkkä. Asiat hoituivat sujuvasti koko ajan. Hän on erittäin miellyttävä ammattilainen, jota voin suositella lämpimästi."

Ostaja

"The broker was professional and the communication was fast, and her English was good. The whole process was very smooth thanks to Tea."

Buyer

"Asuntokauppaprosessi ylitti sille asettamamme toiveet ja tavoittet, koska välittäjämme oli ammattitaitoinen, tehokas ja luottamusta herättävä. Hän toimi määrätietoisesti ja tavoitteellisesti. Hän on myös helposti lähestyttävä, mukava ja ystävällinen."

Myyjä

"Palvelu oli ystävällistä, nopeaa ja kuuntelevaa. Kauppa sujui juuri niin hyvin kuin koen sen olevan hyvä asiakkaan kannalta. Ei liikaa, eikä liian vähän."

Ostaja

"Kaikki tekeminen oli ystävällistä ja ammattitaitoista esittelykuvista kaupantekoon."

Myyjä

"Suuret kiitokset sutjakkaasti hoidetusta asuntokaupasta. Kaikkiin kysymyksiimme saimme aina selkeät vastaukset nopeasti. Kuitenkin kaikkein parasta kaupan hoidossa oli sinun ihmisystävällinen ja huolehtiva suhtautumisesi asiakkaisiin."

Myyjä

"Kerrottuani asuntotoiveeni välittäjä toimitti minulle pitkän aikaa tiedot myyntiin juuri tulleista kohteista. Kun kohde löytyi, hän piti minut ajantasalla tilanteesta. Kaupanteko sujui mutkattomasti. Tiesin voivani luottaa hänen ammattitaitoonsa."

Ostaja

Esittelyvideo