Seuraa

Erja Vihanto

Kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV, KED
Puh. 0406807781

Erja on monissa asuntokaupan liemissä keitetty ammattilainen. Kokemusta löytyy niin kiinteistöjen kuin osakehuoneistojen kaupoista yli kymmenen vuoden ajalta. Erja kohtaa asiakkaan yksilönä ja tekee asuntokaupoista helpon ja miellyttävän kokemuksen.

Ota yhteyttä kun kodinvaihto on suunnitelmissasi!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Olen todella tyytyväinen koko prosessiin. Yksin kun joutuu myyntipäätöksiä tekemään, niin oli ihana että oli kannustava, ymmärtävä ja luotettava asiantuntija mukana matkalla. Erja on ihanan energinen mutta rauhallinen välittäjä. Minä kun vaativana pikkutarkkana perfektionistina tykkään kun asiat etenee niin Erja ymmärsi sen kyllä hyvin ja laittoi tohinaksi. Asunto meni nopeasti kaupaksi, mikä oli ehkä tärkein asia minulle, mutta saatu hintakin oli parempi mihin olin valmistautunut, etenkin kun myyntikulut pysyi maltillisena. Viisi tähteä Erjalle ja kiinteistömaailmalle. Jos jotain pitäisi parantaa, niin tekisin myynti-ilmoituksista (mm. pohjakuvat) houkuttelevampia. Nyt pohjakuva aika kylmä ja eloton, ja netissä annetut tiedot voisi ehkä olla kattavampia. Anyway, tyytyväinen asiakas. ⭐⭐⭐⭐⭐"

Myyjä Nummela

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää