Sirkka Teittinen

kiinteistönvälittäjä
LKV
Puh. +358505812779

Omaa unelmaani toteuttamassa. Olen yrittäjähenkinen palvelun asiantuntija ja toteuttaja. Sitoudun työhön ja asiakkaan tarpeisiin vastuuntuntoisesti, mutta samalla avoimen innostuneesti. Luotettavuus, rehellisyys ja ahkera työnteko ovat vahvuuksiani. Laajan työkokemuksen olen kartuttanut myynnin ja markkinoinnin parissa. Koti on meille elämämme tärkein ja useimmiten isoin hankinta. Yhteistyö on Kiinteistömaailman ehdoton vahvuus ja menestystekijä. Arvostan mahdollisuutta olla osana Kiinteistömaailman tiimiä, joten ota yhteyttä saadaksesi kokea palvelumme tuomat mahdollisuudet.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti

Erityisosaaminen

Alueet: Munkkivuori, Munkkiniemi, Niemenmäki, Meilahti
Hitaskohteet, uudiskohteet, kerrostalot, rivitalot, paritalot

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Sirkka on paras välittäjä jota olen tavannut. Hän on ahkera, tarkka ja selittää asiat niin että ymmärrän."

Asunnon myyjä v. 2022

"Sirkka On alan rautainen ammattilainen! Hoitaa asunnon esittelyt ja kaupat sujuvasti! Pitää asiakkaan ajan tasalla ja on erinomaisesti tavoitettavissa. Hienosti hoidettu!"

Asunnon myyjä v. 2022

"Välittäjä piti minut hyvin kartalla kaupan eri vaiheissa. Miellyttävä, asiantunteva ihminen. Näytössä ei ollut kiireen tuntua."

Asunnon ostaja v. 2022

"Erityisesti kiitosta tiiviistä yhteydenpidosta. Välittäjään sai aina yhteyden mihin aikaan tahansa. Välittäjien välinen erinomainen yhteistyö tuo lisäarvoa niin asunnon etsimisessä kuin myyntitilanteessa."

Ostotoimeksianto asiakas Kiman Yhteismyynnin satoa v. 2022