Kiinteistömaailma, Rotuaarin Kodit Oy

Anna meidän auttaa asuntoasioissasi!

Onnistunut asuntokauppa alkaa siitä, että valitsee itselleen parhaan välittäjän. Asuntomyymälästämme saat paikallisen erityisosaamisen ja oman välittäjäsi lisäksi lähes 700:n välittäjäkollegan verkoston käyttöösi. Oulussa Kiinteistömaailman valtakunnallista joukkuetta edustavat reilut 30 paikallista ammattilaista – olemme olleet Oulun seudun markkinajohtaja jo pitkään. Kun haluat keskustella kotisi arvosta ja myynnistä, tai uuden kodin ostamisesta, ota yhteyttä ja kutsu meidät Kotikäynnille!

Se ei sido sinua mihinkään, mutta sen aikana saat tietää, miten ja missä kotiasi kannattaa markkinoida ja millä hinnalla. Kotikäynnillä räätälöimme juuri sinun tilanteeseen parhaan mahdollisen suunnitelman. Mottomme kuuluu: "Helpoin tapa ostaa - varmin tapa myydä!"​ Rotuaarin asuntomyymälässä olemme palvelleet teitä täydellä sydämellä jo vuodesta 2005 lähtien. Asiakkaidemme antama suositteluprosentti on huikeat 99%, joka on meille kunnia-asia! Erottaudumme ammattitaidon ja luotettavuuden lisäksi edelläkävijänä alati uudistuvalla kiinteistönvälitysalalla.

Asuntomyymälästämme löytyy myös erityisasiantuntijuutta ja innovaatioita asuntosijoittajalle, sekä lakipuolen erikoisosaamista vaikkapa kuolinpesän kiinteistö-/asuntoasioiden hoitamiseksi. Käytössämme on ylivertaiset työkalut, jotka auttavat meitä palvelemaan jokaista asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi digitaalinen asuntokauppa on onnistunut meillä jo pitkään. Ota yhteyttä, siitä se lähtee!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Pakkahuoneenkatu 18 B 28, 90100 Oulu

Puh: 010 633 8800

Avoinna

Myymälämme avoinna ma-pe 10-16.30.

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Esittelyvideo

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma Konserni