Kiinteistömaailma | Helsinki-Oulunkylä/Pakila/Käpylä, Oulunkylän Asunnot Oy LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Oulunkylä

Kiinteistönvälitys on palvelua, jonka hoidamme markkinajohtajan ammattitaidolla ja paikallisella aluetuntemuksella. Vuonna 2022 saimme postinumeroalueilla 00600, 00610, 00620, 00630, 00640 ja 00650 keskimäärin 321 euroa paremman neliöhinnan kuin muut välitystoimistot - mitä se merkitsee sinun asuntosi arvoon? Samalla myyntiaikamme on 28 vrk nopeampi (42 vrk vs. 70 vrk).

Tällä hetkellä ostajia on markkinoilla aikaisempaan vähemmän. Kiinteistömaailman asiakaskontaktit ovat vertaansa vailla ja ostaja löytyy asunnollesi helpommin. Toinen myyntiä tehostava tekijä on yhteismyynti, jolloin käytössäsi on 250 välittäjää pääkaupunkiseudulla.

Tuomme asuntosi parhaimmat puolet esille laadukkaasti paikallisella asiantuntemuksella Alan edelläkävijänä tarjoamme käyttöösi parhaimmat digitaaliset palvelut. Olemme tutkitusti Suomen parhaita välittäjien osaamisessa ja ammattimaisuudessa sekä palveluiden hinta-laatusuhteessa.

SUPERVOIMIA: Tiimimme Siltavoudintiellä on joukko kiinteistövälitysalan ammattilaisia, ja meiltä löydät huippuosaajia niin markkinoinnin ja myynnin kuin kiinteistöjuridiikan, sisustussuunnittelun ja rakennustekniikan osalta. Meillä on tekemisen meininki, ja sisäinen yhteistyö luo arvoa myös asiakkaillemme: asuntosi myynnissä saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, tavoitteena nopeat asuntokaupat, parhaaseen hintaan.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Siltavoudintie 4, 00640 Helsinki

Puh: 010 622 3930

Avoinna

10:00-15:00

Puhelimitse muina aikoina

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 600 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma Konserni