Kiinteistömaailma, Helsinki-Itä, Asuntovirta Oy LKV, Vuosaari

Kiinteistömaailma Vuosaari

Jätä asuntosi asiantuntijoiden myytäväksi. Kiinteistömaailma on Suomen nopeimmin kasvanut kiinteistönvälitysketju. Annamme asiakkaillemme valtakunnallisen ketjun tehokkaat myyntikanavat ja motivaatiomme palvella joustavasti.

"Huippuosaajat takaavat, että saat asunnostasi oikean hinta-arvion ja kaupat haluamassasi aikataulussa. Kuvien käytössä olemme edelläkävijöitä, myös sosiaalisessa mediassa".

Yhteystiedot

Kauppakeskus Columbus, 00980 Helsinki

Puh: (09) 8563 5020

Avoinna

arkisin klo 10.00 - 17.00. Asuntoesittelijät ja puhelinpäivystäjän tavoitat iltaisin sekä viikonloppuisin puhelinnumerosta (09) 8563 5020 tai (09) 343 6370. Sähköposti: vuosaari@kiinteistomaailma.fi

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma Konserni