Seuraa

Erno Pelli

Myyntijohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Puh. +358403556940

Hei! Olen Erno Pelli ja erinomainen vaihtoehto OMAKSI VÄLITTÄJÄKSESI! Olen kartuttanut ammattitaitoani toimimalla kohta 20 vuotta Järvenpään alueella. Olen lisännyt ammattipätevyyttäni suorittamalla LKV, LVV sekä KiAT-tutkinnot. Omaan kotiin liittyvät asiat ovat tärkeitä ja pitkäaikaisia, joten niiden hoitaminen kannattaa antaa oman alueen asiantuntijalle. Oletpa ostamassa, myymässä tai vaikkapa vasta ideoimassa uutta kotia, niin ota yhteys minuun! Olen reipas ja iloinen sekä hoidan minulle uskotut asiat luottamuksellisesti ja ripeästi.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Erno Pelli piti vanhan talon kauppaan liittyvät realititeetit hyvin selvillä sekä meille että potentiaalisille ostajille ja hoiti homman jouhevasti ja ammattitaidolla. Remonttitaitoiset ostajat löytyivät nopeammin kuin osasimme odottaa, ja saimme myös hyvän hinnan kiinteistöstä. Suosittelen Pelliä lämpimästi!"

Anniina Sariola

"Sujuvaa, mutkatonta ja asiantuntevaa palvelua. Suosittelen."

Juha Luomanen

"Asiat sujuivat mallikkaasti Erno Pellin kanssa tehdessämme kiinteistökauppaa."

Juha Komulainen

"Aiemmat kokemukset Ernon kanssa tehdystä yhteistyöstä vaikuttivat päätökseemme valita hänet myös tälä kertaa välittäjäksemme (kolme kertaa 10 vuoden sisällä). Asiat hoituivat jälleen kerran sovitun mukaisesti, meidän parasta ajatellen. Vahva suositus!"

Myyjä / Järvenpää

"Suoraviivaista, rehellistä puhetta ja toimintaa. Avointa yhteistyötä."

Myyjä / Kerava

"Helppoa ja sujuvaa yhteistyötä. Hyvä näkyvyys kohteelle! Asiakkaan toiveet otettiin upeasti huomioon ja kaupat syntyivät nopeasti. Kiitos yhteistöstä Erno Pelli ja lämmin suositus."

Myyjä / Kerava

"Pitkä projekti vihdoin maalissa! Lämmin kiitos rautahermoiselle Erno Pellille erittäin ammattitaitoisesta toiminnasta, tuesta ja neuvoista muuttuvissa tilanteissa – huumoriakaan unohtamatta. Vahva suositus!"

Myyjä / Kerava

"Yhteistyö toimi hyvin. Erityisesti miellytti se, että Erno kunnioitti myyjän toivetta pitää hinta alussa sovitussa. Luotan Ernon ammattitaitoon 100 prosenttisesti."

Myyjä / Järvenpää

"Kävimme katsomassa tulevaa kotiamme Järvenpäässä ja tykästyimme kohteen lisäksi välittäjän suoraviivaiseen ja rentoon myyntitapaan. Pyysimme hänet myymään oma rivitalomme Keravalla, joka menikin kaupaksi kahdessa päivässä. Asuntokaupat sujui mutkattomasti kun molemmissa kohteissa oli sama välittäjä."

Noora S.

"Kuolinpesän kiinteistön myynti. Mutkaton ja nopea palvelu. Hyvä ja realistinen ymmärrys hintatasosta ja erittäin nopea myynti. Erityisesti pidän siitä, että yhteistyö on mutkatonta ja nopeaa ilman turhia odotuksia ja koukeroita. Itselläni vain positiivisia kokemuksia yhteistyöstä ja tulen jatkossakin kääntymään Ernon puoleen kiinteistökauppojen tiimoilta."

Niko Kalenius

"Onnistu nätisti"

Lauri Muhola

"Erittäin hyvä kokemus. Nopeaa ja mutkatonta toimintaa. Asiat rullasivat ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen sulavasti eteenpäin ja kauppaan päädyttiin noin kuukaudessa. Keskustelut, joissa asiantuntija toi rehellisesti mielipiteensä esiin liittyen asunnosta jätettyihin tarjouksiin, helpottivat päätöksen tekemistä. Toiminnasta jäi erittäin ammattimainen vaikutelma."

Jussi Juurinen