Seuraa

Johanna Lehto

kiinteistönvälittäjä
LKV, KTM
Puh. +358504326590

Onnistunut asuntokauppa syntyy tekemisen, osaamisen ja tietämyksen kautta. KTM - ja LKV tutkinnot, yli kymmenen vuoden kokemus kiinteistönvälittäjänä ja aiempi työkokemukseni kansainvälisen yrityksen palveluksessa ovat harjaannuttaneet minut toimimaan tehokkaasti ja tuloksellisesti. Nykyiset tyytyväiset asiakkaani sen jo tietävätkin, koska apua tarvitessaan aina uudelleen kääntyvät puoleeni. Syntyperäisenä helsinkiläisenä tunnen kantakaupungin korttelit hyvin ja erityisesti Töölön ja Munkkiniemen ympäristöineen. Jokainen asiakas on minulle tärkeä, olipa kyseessä niin arvoasunnon myyjä, uutta kotia etsivä perhe tai vaikkapa nuori ensiasunnon ostaja. Luottamalla ammattimaiseen työhöni voit olla turvallisella mielellä joko ostaessasi uutta asuntoa tai myydessäsi nykyistä kotiasi.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi, ranska (perustaidot)

Erityisosaaminen

Olen myynyt kahtena peräkkäisenä vuotena Kiinteistömaailman arvokkaimmat asunnot. Arvoasunnot myydään välillä nopeasti ja välillä vaaditaan pitkäjänteistä ja sinnikästä työtä. Sen taidon osaan, koska en koskaan luovuta vaan vien projektin aina loppuun niin, että lopputuloksena on sekä tyytyväinen myyjä että ostaja.
Perheasunnot, kuolinpesien asuntojen myynnit, pienet asunnot - kaikkien myynnissä minulla on vankka ammattitaito ja kokemus.

I am also very happy to serve my International customers in finding the optimal solution for their housing needs.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Johanna oli todella perusteellinen, asiallinen ja ystävällinen. Tuli toimeen erinomaisesti haastavissa hintaneuvotteluissa ja teki lujasti töitä. Saimme lopulta asunnostamme erinomaisen hinnan ja prosessi oli nopea ja kevyt. Erityismaininta myös todella hyvälle kuvaajalle!"

Asunnon myyjä

"Harvinaisen sujuvat kaupat! Todella ammattitaitoinen välittäjä. Ei olisi kyllä mitään voinut enää parantaa. Nyt oli kympin suoritus, kiitos siitä. Paras asunnon ostokokemus koskaan!"

Sijoittaja ostajana

"Rauhallinen, asiallinen ja ammattitaitoinen välittäjä. Antaisin asuntoni uudelleenkin Johannalle myyntiin."

Asunnon myyjä

""Suositus jo, että pari perheen omistuksessa alkuajalta lähtien ollutta asuntoa olet saanut myydä ja edustaa. Olet saanut edustaa minua ja asuntoja, koska olet antanut asunnoille ja minua kohtaan asian kaipaavaa kunnioitusta, huomiota ja arvostusta, kuitenkin unohtamatta, että tunne-arvosta ostaja ei ole valmis maksamaan, ja siten tunteen rinnalle tuonut asiantuntemustasi joka auttanut tarvittavien päätöksien tekemisessä. Sen teet ihan luonnostasi, siksipä varmaan harvoin kukaan suosittelijaa kohdallasi kysyykään.""

Yksi suvun jäsenistä, jotka sekä myyviä että ostavia asiakkaita

""Kiitos Johanna paljon huippuduunista! Lämpimästi aion suositella sinua, jos tulee vastaan myyntiä harkitsevia henkilöitä.""

Asunnon myyjä Kampin arvokohteesta

Esittelyvideo