Seuraa

Klaus Huhtala

kiinteistönvälittäjä
LKV
Puh. +358443219870

Oli suunnitelmissasi sitten ostaa tai myydä asuntosi, olen heti valmis ojentamaan auttavan käteni!

Myyntityön ammattini sain jo äidin maidosta, joka toimi pitkään kiinteistövälittäjänä. Olen aina ollut kiinnostunut asunnoista ja rakennuksista; muutaman vuoden olenkin työskennellyt rakennusalalla.

Asiakkaani kuvailevat minua luotettavaksi, reippaaksi ja systemaattiseksi. Pyrin työssäni siihen, että ostajalle ja myyjälle jää aina hyvä fiilis onnistuneesta kaupasta. Minulla on kokemusta ja erityisosaamista eritoten Lauttasaaren ja kantakaupungin kaiken kokoisista kodeista, myös arvoasunnoista.

Ota minuun reippaasti yhteyttä, mikäli sinulla on suunnitelmissa myydä asuntosi tai ostaa uusi. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan Sinulle paras tapa kohti unelmiasi! Suuren verkostoni kautta voin auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Erityisosaaminen

Asunto-osakkeyhtiöt, vaativat kiinteistöt ja arvokohteet, uudiskohteet ja siirtosopimukset, kuolinpesät pääkaupunkiseudulla. Lisäksi myös Lapin loma-asunnot.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Välittäjä (Klaus) ymmärsi heti alusta alkaen millaista asuntoa etsin. Kävimme hänen kanssaan useammalla asuntonäytöllä ja jopa ihmettelen miten kärsivällinen välittäjä jaksoi kanssani ollakaan, kun tiedän olevani hyvin tarkka ostaja. Kun sopiva asunto löytyi, minulla oli 100 % luottavainen olo ostaa se."

Ostaja

"Klaus hoiti asuntoni myynnin määrätietoisesti maaliin vaikeassa markkinatilanteessa. Hän piti minut hyvin ajan tasalla kaikissa myynnin vaiheissa. Koin, että hän teki kaikkensa, jotta sain asunnosta mahdollisimman hyvän diilin. Pystyin luottamaan hänen ammattitaitoonsa ja sain aina kaikkiin kysymyksiini asiantuntevan vastauksen."

Myyjä

"Kiitos erittäin ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelusta alusta ihan loppuun asti. Sinua oli helppo tarvittaessa lähestyä, luottamus ollut 100% luokkaa. Hoidit kaupat niin hyvin kuin vain ollut mahdollista. Uskallan tarvittaessa suositella palveluksiasi muillekin!"

Myyjä

"Klaus hoiti homman erittäin hyvin! Asunto meni nopeasti kaupaksi ja kaikki sujui ongelmitta. Ystävällistä, ripeää ja ammattimaista palvelua. Vahva suositus!"

Myyjä

"Koko prosessi sujui hyvin helposti, ammattitaitoista palvelua. Oli kohteliasta, avointa ja mutkatonta vuorovaikutusta. Asia hoidettiin nopeasti, pidettiin kiinni sovitusta ja tiedotettiin kaikesta tarpeellisesta mallikkaasti. Kauppa sujui super hyvin."

Ostaja

"Sähköinen kaupanteko sujui ongelmitta ja nopeasti. Klaus on mukava, rento ja luotettava välittäjä, joka selvittää asiat heti."

Ostaja