Kiinteistömaailma Kirkkonummi, Adream Kirkkonummen Kodit Oy

Parhaan hinnan ja tehokkaan myynnin takana

Onko unelmissasi uusi koti tai vapaa-ajan asunto tai harkitsetko oman asunnon myyntiä? Olemme osaava, palveleva ja paikallinen kiinteistönvälittäjä ammattilaisjoukkue, joka tekee tehokkaasti yhteistyötä asuntokauppasi hyväksi.

Sinulle parhaan lopputuloksen tuovat vahva osaamisemme, innovatiivinen markkinointi, Kiinteistömaailman työkalut sekä ilo ja into palvella asiakasta. Olemme osa tehokasta ja monena vuonna palkittua Adream-konsernia, jolla on asuntomyymälät Kirkkonummen lisäksi Espoossa Espoonlahdessa ja Matinkylän Isossa Omenassa, Helsingin Etu-Töölössä ja Konalassa. Joukkueestamme saamme puolin ja toisin tukea sekä ostajien etsinnässä että monenlaisten asuntokaupan vaiheiden hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle myös vahvan turvan asuntokauppaan. On sitten kyse asunto-osakeyhtiöistä tai kiinteistöistä, varmistamme ettei turhia reklamaatioita tule ja osapuolet saavat nukkua yönsä rauhassa kauppojen jälkeen. Olemme sitoutuneet ylivertaiseen laatuun ja tärkein arvomme on asettua toimeksiantajan asemaan ja etsiä hänen parastaan.

Me tiedämme, että kodit ja kiinteistöt eivät myy nyt itse itseään. Siksi suosittelemme asuntokauppaan vahvaa ammattilaista, jolla on apunaan myös paras teknologia. Panostamme laadukkaisiin kuviin ja videoesittelyihin, digitaalisiin ja perinteisiin stailauspalveluihin sekä esittelyihin, jotka voidaan tarvittaessa tehdä jopa netissä. Nämä kaikki auttavat yhdistämään ostajan ja myyjän eli johtavat hyvään asuntokauppaan.

Kun olet myymässä tai ostamassa, keskustelu Kirkkonummen alueen ammattilaisen kanssa on varmasti hyödyllistä. Annamme esimerkiksi täsmäneuvoja asunnon parhaaseen myyntikuntoon laittamisesta. Asunnon myynti on yhteistyötä, jossa kaikilla on oma vastuunsa. Me ammattilaisina hoidamme asunnon myynnin niin, että kannamme vastuumme kaikissa vaiheissa avaimet käteen periaatteella.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kirkkotallintie 2, 02400 Kirkkonummi

Puh: 010 281 2800

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 600 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma| Adream LKV Oy