Juujärvi LKV Oy

Juujärvi LKV Oy

Juujärvi LKV Oy

Tarjoan asunnon myyjille kuin ostajillekin kaiken kattavan palvelukokonaisuuden. Suunnittelen Sinun kanssasi polun, jotta saan myytyä kotisi tai jotta saat unelmiesi kodin avaimet käteesi. Mitkä asiat ovat Sinulle tärkeitä ja mitkä asiat koet omiksesi kodin myynnissä tai uuden kodin hankinnassa? Varmistan, että kotisi parhaat puolet nousevat esiin ja välittyvät kiinnostuneille tehokkaimpia kanavia käyttäen.

Laadukkaat valokuvat:
Ammattivalokuvaajan linssin läpi jokainen kohde esiintyy parhaassa mahdollisessa valossa. Valokuvaaja näkee jokaisen asunnon ulkopuolisin silmin, ja osaa nostaa esiin kiinteistönvälityksen kannalta kodin olennaisimmat helmet.

Kodin stailaus ja myyntikuntoon saattaminen:
Viihtyisä koti on kaunis, toimiva ja asukkaidensa näköinen. Tavarat ja huonekalut muodostavat tehokkaan kokonaisuuden. Pinnat ovat puhtaita ja liika tavaramäärä on raakattu pois. Värit toimivat kodin eduksi.

Olen Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsen. Yhdistyksen kautta minulla on käytössäni laajat suhde- ja tietoverkostot, joita käytän työssäni aktiivisesti. Lisäksi verkostoihini kuuluu ammattilaisia, joiden kautta saan asiakkailleni neuvoteltua vaivattomasti seuraavia lisäpalveluita asunnonvaihtajan tueksi.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Kasarmintie 5 LH1, 90130 Oulu Puh: 029- 1700038
Yrityksen sivut
Löydä inspiraatiota asumiseen