Seuraa

Mika Kulmala

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, osakas
Puh. 0407799548

Reippaasti ja kuuluvasti Pohojalaasilla juurilla varustettu Mika toimii tilanteessa kuin tilanteessa varmoin ja ripein ottein, asiakkaiden uniikit toiveet huomioiden. Aikaansaava välittäjä osaa myös katsoa välitysprosessia laajalla kuvakulmalla ja hyödyntää verkostojaan luontevasti. Toimistomme laululintu tuo piristystä vauhdikkaisiin työpäiviin.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Mika ratkaisee hankalammatkin tilanteet hyvällä ongelmanratkaisukyvyllään ja hän ymmärtää asiakkaiden ainutlaatuisuuden.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Mika Kulmala suoritti asunnon myynnin erittäin nopeasti ja kaikki asiaan kuuluvat toiminnot sujuivat tehokkaasti ilman ongelmia. Mika on hyvin ystävällinen ja erittäin ammattitaitoinen. Suosittelen häntä myyjille sekä ostajille. Hommat hoituvat hänen kanssaan todella hyvin. Suuret kiitokset osakkeeni myynnistä!"

- Tuula, myyjä, Turku

"Mika hoiti asuntomme myymisen erittäin nopeasti, tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Yhteydenpito oli näppärää päivästä tai kellonajasta riippumatta sekä meidät pidettiin ajantasalla jatkuvasti. Luotettava ja asiallinen välittäjä, joka tekee työnsä täydellä sydämellä. Jos etsit sujuvia ja helppoja asuntokauppoja, suosittelemme kääntymään Mikan puoleen!"

- Laura & Christian, myyjät, Turku

Esittelyvideo