Seuraa

Jussi Tamminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM
Puh. 0405757303

Hei!

Olen Jussi Tamminen maratonia ja golfia harrastava kiinteistönvälittäjä 14 vuoden ja satojen toimeksiantojen kokemuksella niin asuntojen, kiinteistöjen, tonttien kuin uudiskohteidenkin toimeksiannoista. LKV-tutkinnon suoritin jo vuonna 2011.

Asun perheineni Espoossa. Toimialueeni on pääkaupunkiseutu, erityisesti Espoo Länsiväylän molemmin puolin ja Helsinki.

Myynnin ammattilaisuuteni perustuu aiempaan 20 vuoden kokemukseeni ratkaisumyynnin, markkinoinnin, palveluliiketoiminnan ja asiantuntijaorganisaation johtamisen tehtävistä ICT-alalla.

Paras kiitos on aikaisemman asiakkaan uusi yhteydenotto tai hänen suosituksestaan tullut uusi asiakas.

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaakseni.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Englanti, Ruotsi

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Jussi Tammiselle parhaat arvosanat joka suhteessa. Huippuammattitaito tuotti tulosta ja kaikki kaupanteon osapuolet ovat tyytyväisiä. Voimme vilpittömästi suositella Jussia."

Riitta Halme - myyjä

"Jussi hallitsee vaikeatkin kohteet. Kun on jo hieman ikääntynyt arvoasunto, hyvällä paikalla ja markkinat alhaalla, kysyy kärsivällisyyttä. Jussi piti hyvin tietoisena siitä missä mennään. Asiointi on aina miellyttävää ja siitä tulee hyvälle tuulelle. Näyttöjä pidettiin säännöllisesti ja Jussi informoi kiinnostuksesta. Lopulta se taloon ihastunut ostajakin löytyi. Jussi käsitteli hellyydellä ja ammattitaidolla molempia osapuolia. Asuntokauppa on myös muuttunut vaativammaksi. Ostajat vaativat yhä huolellisempia tarkistuksia asunnon kunnosta. Se on myös myyjän etu. Jussi vie prosessit läpi tarkasti ja tyylikkäästi. Kun kauppa sitten toteutuu, sitä tuskin huomaa, kun on jo valmiiksi niin hyvällä tuulella. Kaupoista jäi hyvät muistot kuten vanhasta kodistakin."

Myyjä, Espoo

"Jussin aktiivisuus ja läsnäolo ovat erityislaatuisia."

Ostaja, Espoo

"Jussi hoiti hienosti ja ammattitaitoisesti asuntomme myynnin. Hänen lämminhenkisyys, positiivisuus ja energisyys huokui jokaisessa hänen kanssa käydyssä keskustelussa. Siinä on ammattilainen paikallaan! Kiitokset hyvin tehdystä työstä!"

Suvi - asunnon myyjä

"I am really happy to do procedure for buying house with Mr. Jussi Tamminen. His reaction is always quick and kind. He also has lot of experience for house deal for foreign people. I will contact him again when I or my friend need to deal the house."

Buyer, Espoo

"Erinomaista kaikki - eikä aiheetta. Asuntokaupat ovat tavallisille ja varsinkin ikäihmisille monimutkainen asia ja Jussi pyöritti kuviot niin, että ei tarvinnut kantaa minkäänlaista huolta. Hintaneuvotteluvaiheessa koimme, että hän päätyi varsin hienoon lopputulokseen, joka oli reilu niin myyjille kuin ostajillekin. Suosittelemme lämpimästi!"

Asunnon myyjä, Helsinki

"Jussi on oman alansa huippuammattilainen. Hän näkee tilanteen erinomaisesti sekä myyjän että ostajan näkökulmasta. Hän tekee paljon töitä kummankin osapuolen hyväksi. Jussi on hyvin tavoitettavissa ja hän tarttuu heti toimeen, jos on jotain selvitettäviä asioita. Arvostan kovasti hänen asiantuntemustaan ja sitoutumistaan työhön. Hänen kanssaan on kaikin puolin miellyttävä tehdä kauppoja. Jussi kuuluu ehdottomasti kiinteistövälittäjien ykkösketjuun!"

Ásunnon myyjä, Espoo

"Ammattitaitoista, tarkkaa ja aktiivista työtä ennen ja jälkeen kauppojen synnyn. Ei mitään bullshittia vaan faktojen pohjalta ja realismi edellä, kohteen hyviä puolia korostaen mutta heikkouksia peittelemättä ja myyjää kuunnellen, kuten kuuluukin. Ja itse kauppojen syntymisen kanssa, huikeaa myyntityötä! Viikossa saatiin kaupat sovittua, vaikka alkuun vaikutti ettei voi mennä maaliin saakka pikavauhtia ja viimeiset neuvottelut olivat varsin haasteellisia ja pitkiä - hyvä Jussi, ja Iso kiitos!"

Asunnon myyjä - Espoo

"Kaikki sujui erinomaisesti! Välittäjä oli sopivan aktiivisesti yhteydessä meihin päin ja meidän kysymyksiin hän vastasi aina viipymättä. Hän otti todella paljon selvää asuntoon liittyvistä asioista. Tämä perehtyneisyys oli vaikuttavaa! Välittäjä on ystävällinen ja helpostilähestyttävä."

Tulia Kotiaho - asunnon ostaja

"Jussi is a very transparent, helpful and supportive real state broker. We did two transaction with him one to sell and other for buying the house. Both the transactions were really very smooth and quick. He also helped us in finalizing another property. We highly recommend him for his services."

Jagbir Singh - asunnon myyjä ja asunnon ostaja

"Jussi hoiti kotimme myynnin ammattitaidolla ja toimi ripeästi 24/7. Hän selvitti asiat yksityikohtia myöten ja kaikki sujui hyvin asiakaslähtöisesti. Jussi teki erinomaisen markkinointi videon, Suurkiitos siitä ! Hän piti meitä hyvin ajantasalla asunnon myyntivaiheessa, kaikki hoitui sovitusti ja ajallaan . Loistotyyppi, Jussille suuri suositus !"

Erja Järvilä - asunnonmyyjä

"Jussi Tammiselle parhaat arvosanat joka suhteessa. Huippuammattitaito tuotti tulosta ja kaikki kaupanteon osapuolet ovat tyytyväisiä. Voimme vilpittömästi suositella Jussia. Myyjä"

Myyjä

"Jussi on ahkera, aktiivinen ja myyntihenkinen välittäjä, joka ymmärtää sekä myyjän että ostajan näkökantoja. Pitkä kokemus alalta näkyy ihmisläheisenä toimintana ja kaupat tehtiin nopeasti."

Myyjä

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää