Seuraa

Jarkko Partanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0500409631

Asuntokauppaa jo 30 vuoden ja 4000 kaupan kokemuksella!

VUODEN 2020 ja 2018 HUONEISTOKESKUKSEN PARAS MYYJÄ. Vankkaa ammattilaisuutta 30 vuotta Huoneistokeskuksessa Espoossa. Olen 55-vuotias itseni vielä nuoreksi tunteva myyntimies. Harrastuksiini kuuluu penkkiurheilu ja liikunta, maraton maistuu. Ultrajuoksussakin on jo poikuus mennyt Noora tyttären jalan jälkiä seuraten. Vapaa-aika kuuluu perheen ja lasten harrastusten parissa. On ollut kunnia palvella Teitä asiakkaita jo useamassa kodinvaihdossa. Osa asiakassuhteista on siirtynyt jo "isältä pojalle". Välittäjän työn parhaita hetkiä on kun ns. vanha asiakas soittaa ja kertoo, että nyt olisi asunnon myynti edessä:). Nöyrimmät kiitokset luottamuksesta.

Omat nettisivut jarkkopartanenlkv.com

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Näin se aika on mennyt perhe kasvanut ja lopulta lentänyt pois pesästä. Viherlaakso myytiin 1994 ja sitten Kilosta myytiin asunnot 2002 ja vielä 2014. Kiitos."

T. Liisa ja Risto

"Kiitos Jarkko. Espooseen muutin 1998 ja asuntokaupat tehtiin. Nyt oli aika palata kotiseudulle takaisin ja asunto myytiin 2018."

T. Heikki

"Asunnon vaihto pelotti ettei sitä uutta löydy. Oma pankkivirkailija Nordeasta suositteli Jarkkoa. Luotin ja oma myyntiin. Välittäjä lupasi etsiä seuraavan asunnon samalla. Uusi saunallinen kaksio löytyi Sellon vierestä hissitalosta."

T. Saara