Hämeen Asuntorenki Oy LKV

Hämeen Asuntorenki palveluksessasi!

Hämeen Asuntorenki LKV tarjoaa laadukasta ja osaavaa kiinteistönvälitystä ja muita asuntokauppaan liittyviä palveluja raikkaalla ja nuorekkaalla työotteella.

Välityspalkkiot ovat edulliset, kiinteät ja läpinäkyvät. Palvelun hinta sisältää asunnon myynnin kaikki vaiheet alusta loppuun, mm. asiakirjakulut sekä ammattikuvaajan valokuvauksen kaikkiin myytäviin kohteisiin. Kaikki myyntikohteet saavat erittäin kattavan näkyvyyden netin isoimmissa myyntiportaaleissa ja sosiaalisessa mediassa.

Jos asuntosi jostain merkillisestä syystä jäisi myymättä, on Asuntorengiltä turha odottaa laskua. Ei kauppoja = Ei minkäänlaisia kuluja!

Asuntorengin käytettävissä on laaja sähköisten asiointipalvelujen joukko asuntokaupan eri vaiheisiin. Asiakastapaamiset järjestyvät tarvittaessa toki myös kasvotusten Parkki Business Parkin moderneissa ja viihtyisissä toimisto- ja neuvottelutiloissa, Hämeenlinnan ydinkeskustassa.

Asuntorengiltä saat kiinteistönvälityksen lisäksi kattavasti myös kaikki muut asuntokauppaan liittyvät palvelut, kuten vuokra-asuntojen välityksen, arvio- ja kauppakirjat sekä kaupanvahvistukset.

Asuntorenki toimii pääasiassa Kanta-Hämeen ja Kaakkois-Pirkanmaan alueilla.

Tervetuloa parhaan palvelun pariin!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Parkki Business Park, Raatihuoneenkatu 21-23, 13100 Hämeenlinna

Puh: +358452759965

Avoinna

Aina avoinna

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät