Seuraa

Niko Pirkkalainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0408614820

Asun kahden alle kouluikäisen lapsen ja koiramme kanssa Viholassa, Nokialla. Alue on meille oikein hyvä. Täällä voi kulkea lenkkeillen järvenrantaa pitkin. Vieressä ovat leikkipuisto sekä frisbeegolf-rata. Lasten koulu ja päiväkoti ovat kivenheiton päässä.

Ajan työpaikalleni Tampereen Keskustorille vartissa. Olen muuttanut seitsemän vuoden aikana viisi kertaa. Olen asunut tätä ennen Tampereella ja Pirkkalassa. Nyt on sellainen olo, että tähän voidaan jäädä pidemmäksi aikaa.

Olen tyytyväinen kotiimme, sillä tässä vuonna 2006 rakennetussa talossa tekniikka on tätä päivää esimerkiksi vedeneristyksen ja ilmanvaihdon osalta.

Taloyhtiön merkitystä ei saa unohtaa asunnon ostossa. Haluan tuoda selvästi asiakkailleni esiin, että kun ostat asunto-osaketta, ostat oikeastaan osuutta yhtiöstä. Niissä on erilaisia yksilöitä.

Olen luonteeltani ahkera ja rehellinen. Olen aina myynyt jotain, ja koen välittäjän tehtävät enemmän elämäntavaksi kuin työksi. Mitä pidempään olen tätä tehnyt, sitä paremmin olen huomannut, että kyse ei ole pikamatkasta. Kun teen työni niin hyvin kuin pystyn, se näkyy pitkällä aikavälillä tyytyväisinä asiakkaina ja suosituksina.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään