Fortuna-Kodit LKV

Fortuna-Kodit LKV | AV-Group Oy

Fortuna-Kodit LKV on uusia ratkaisuja tarjoava innovatiivinen ja dynaaminen kiinteistönvälitystoimisto Helsingistä.

Toiminnan ydinajatuksena on toimia "siltana" ostajan ja myyjän välillä, ottaen huomioon molempien osapuolien yksilölliset erikoistarpeet sekä tarjoamalla rautaisen ammattimaista kiinteistönvälityspalvelua.

Toiminta-alueenamme on pääasiassa pääkaupunkiseutu, Etelä- ja Itä-Suomi.  

Palveluihimme kuuluu mm. kokonaisvaltainen välitysprosessi, yksityisesittelyt, tarjouskauppa, hiljainen myynti, kiinteistökauppa venäläisille, after sales-palvelut, ammattikuvaukset ja kohteen videointi yms.

Haluamme saada parempia tuloksia aikaan, kuin yksikään samankaltainen yritys. Emme halua sopia asiakkaittemme kanssa mitään, mitä emme pysty varmuudella lupaamaan. Toimintamme perustuu siis molemminpuoliseen rehellisyyteen. «Fortuna-Kodit LKV» on kehittänyt kiinteistönvälitystoimintaan täysin unikaalisen toimintatavan ja kulttuurin. Käytämme palvelustamme nimitystä premium- kiinteistönvälitys, jossa korostuu yksilöllinen palvelu ja kiinteistökohteiden markkinointi asiakkaan haluamassa mittakaavassa.

Meille tärkeintä on tyytyväinen ja positiivisesti yllättynyt asiakas! 

Välitämme ympäri Suomen asiakkaidemme kohteita suomalaisille sekä ulkomaalaisille yksityisille ostajille, kiinteistösijoittajille ja yrityksille. 

Ammattitaitoinen myyntitiimimme koostuu alan ammattilaisista, joilla on useiden vuosien kokemus kiinteistönvälityksestä, kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä laaja kielitaito.

Meidän avulla koti-Suomen markkinoiden lisäksi, asiakkaamme voivat halutessaan markkinoida kohteitaan myös venäläiselle ostaja-segmentille.

Tahdotko laajentaan näkyvyyttä kiinteistösi myynnissä ja kasvattaa mahdollisuutta löytää uusi ostaja operatiivisemmin?

Onko sinun omistamasi kiinteistö mahdollisesti juuri sellainen, jota etsimme parasta aikaa?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin toteutamme ajatuksenne käytännössä!

www.fortuna-kodit.fi

Yhteystiedot

Lönnrotinkatu 23, 00530 Helsinki

Avoinna

ma-su: klo 9:00 - 21:00

Ota yhteyttä

Fortuna-Kodit LKV | AV-Group Oy

Fortuna-Kodit LKV on uusia ratkaisuja tarjoava innovatiivinen kiinteistönvälitystoimisto Helsingistä.  Toiminnan ydinajatuksena on toimia "siltana" ostajan ja myyjän välillä, ottaen huomioon molempien osapuolien yksilölliset erikoistarpeet sekä tarjota rautaisen ammattimaista palvelua. Toiminta-alueenamme on pääasiassa pääkaupunkiseutu, Etelä- ja Itä-Suomi.  

Emme halua sopia asiakkaittemme kanssa mitään, mitä emme pysty varmuudella lupaamaan. Toimintamme perustuu siis molemminpuoliseen rehellisyyteen. 

«Fortuna-Kodit LKV» on kehittänyt kiinteistönvälitykseen täysin unikaalisen toimintatavan ja kulttuurin. Käytämme palvelustamme nimitystä premium- kiinteistönvälitys, jossa korostuu yksilöllinen palvelu ja kiinteistökohteen välitys asiakkaan toivomassa mittakaavassa.

Meille tärkeintä on tyytyväinen ja positiivisesti yllättynyt asiakas! 

Välitämme asiakkaidemme kohteita suomalaisille sekä ulkomaalaisille ostajille, kiinteistösijoittajille ja yrityksille.  Ammattitaitoinen tiimimme koostuu alan huipuista, joilla on pitkä kokemus kiinteistönvälityksestä, kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä laaja kielitaito. 

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.