Seuraa

Minttu Mattsson

KiLAT
Puh. 0466006181

Myyn kaikenlaisia koteja PK-seudulla ja Kirkkonummella! Tällä sivulla voit tutustua minulla myynnissä oleviin kohteisiin ja minusta jätettyihin asiakaspalautteisiin. Jos haluat asunnollesi reippaan, aikaansaavan ja luotettavan myyjän, ota rohkeasti yhteyttä!

Please contact me if you need help with selling your apartment or a house in Espoo, Helsinki, Vantaa, or Kirkkonummi. I am happy to help you!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti, Ruotsi

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Haluamme sydämestämme kiittää Minttu Mattssonia erittäin upeasta yhteistyöstä. Hän on välittäjä joka otti huomioon kaikki toiveemme kuvien ja tekstien suhteen. Hänen intonsa ja vahva myynnin ja markkinnoin taitonsa sai meidätkin uskomaan myyntiin näinä haastavina aikoina. Hän piti meidät jatkuvasti ajantasalla ja jaksoi vastata kysymyksiimme. Minttu on vakuuttava ja asioista selvää ottava. Hän kertoo asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Toimeksiantajana ei tarvitse tietää ja osata kaikkea, vaan tietojen pitää tulla pyytämättä ja kysymättä ja näin oli Mintun kanssa. Suosittelemme Minttua Isosti ja omalta osaltamme tulemme jatkossakin käyttämään hänen aurinkoista ja ammattitaitoista osaamista."

Anu ja Juha

"Thank you Minttu and Heidi. They are both fantastic agents. They took care of selling our home during though times. There was great communication with them and they were always available. They brought a great level of professionalism and we would definitely recommend them."

Chris

"Minttu hoiti vanhempiemme asunnon myynnin hienosti. Hän oli aktiivinen ja otti meihin päin tarvittaessa yhteyttä. Asunto saatiin myydyksi ajankohdasta huolimatta. Kiitokset myös Juhalle hyvästä yhteistyöstä vuosien varrelta."

Riitta E

"Minttu hoiti asuntomme myynti aivan esimerkillisesti. Jaksoi kaivaa kaikki perustiedot esille ja järjesti dronet, stailaukset ja valokuvaukset viimeisen päälle. Asunto myytiin ensimmäisessä näytössä. Minttu oli koko prosessin aikana mukana koko sydämellä ja aina tavoitettavissa. Suosittelemme vilpittömästi ja lämpimästi. Kiitos Minttu!"

Eva ja Bert / Laurinlahti

"Minttu hoiti asuntomme myynnin täsmällisesti ja tehokkaasti, piti jatkuvasti ajan tasalla ja oli hyvin tavoitettavissa. Nämä onkin varmaan ne tärkeimmät ominaisuudet. Myös tilannetajua ja reagointikykyä löytyy ja ilman turhaa hötkyilyä. Kiitos ja suositus!"

K ja M, Tapaninkylästä Tapaninkylään

"Upea, mahtava, paras Minttu!!! Aivan uskomattoman nopeat ja sujuvat kaupat tuli, vaikka matkan varteen tuli jos jonkun näköistä mutkaa. Asunto myytiin ennen kuin ensimmäistäkään näyttöä ehdittiin pitää!! Minttu piti meitä ajantasalla alusta loppuun, ja se asenne!! Aivan mahtava, huumorintajuinen ja rautainen ammattilainen, näillä sanoilla suosittelen Minttua kaikille ?"

Jaana V

"Minttu hoiti kohteemme myynnin ammattitaitoisesti täyttäen ne lupaukset, joilla myyntiin lähdettiin. Myyntimateriaali toteutettiin ammattimaisesti ja nopeasti, näytöt sovittiin hyvissä ajoissa ja hän toimi kiitettävän aktiivisesti ostajaehdokkaiden kanssa. Hänen kanssaan oli vaivatonta työskennellä ja suosittelen häntä lämpimästi."

Riina Salmimies

"Minttu on huipputyyppi ja veti todella hienosti koko projektin läpi. + Otti hyvän kopin meidän visiosta talon suhteen + Ymmärsi perustelut tavoitehinnalle ja pystyi perustelemaan nämä ostajaehdokkaille + Yli 1.000.000 € kohde, tavoitehinta saavutettiin + Myyntiaika vain 30 päivää"

Aki Illikainen

"Minttu is a fantastic estate agent. She takes care of the bureaucratic parts of the process in a way that there’s only room for celebrating the acquisition of your new home. All communication is done in a very clear way and if questions appeared she would answer with professionalism and readiness. I totally recommend her services if you’re looking for a new place to buy."

Francisco Oliveira

"Haluan antaa positiivista palautetta työstäsi Minttu! Olin todella tyytyväinen huipputasoiseen myynti-ilmoitukseen ja kuviin. Myyntityö oli esimerkillistä ja asuntoni meni kaupaksi huikeaan hintaan ensiesittelyssä. Yhteistyö kanssasi sujui ja reagoit nopeasti kaikkiin kysymyksiin ja tilanteisiin."

Myyjä, Espoo

"Minttu hoitaa työnsä ammattitaitoisesti ja hoitaa asiat niin kuin on luvannut. Varma valinta kun tarvitaan hyvä välittäjä."

Timo

"Tehokkuus, asioiden kristallointi ja tunneäly ovat kiinteistövälittäjän tärkeimmät ominaisuudet. Mintussa kiteytyivät nämä kaikki. Suosittelen Minttua suurella sydämellä."

Tuija Laurinlahdesta

"Minttu möi jo toisen asunnon vuoden sisällä meidän lukuun. Sama ”nälkä” päästä maaliin paistoi taas läpi. Mintun kanssa asioiminen on helppoa, miellyttävää, suoraa ja ennen kaikkea aikaan saavaa. Tulokset sen mukaisia! Ei voi muuta kuin suositella vilpittömästi ja lämpimästi."

Bert

"Minttu was truly exceptional and handle the whole selling process in a very professional way. Her knowledge of the market and all the efforts she put made the whole process look simple even in these difficult days. She was always available to answer the phone. I really recommend her."

Fernando

"Mintun kanssa oli mukava asioida myös näin ostajan näkökulmasta. Kommunikointi oli selkeää ja prosessi eteni rivakasti. Voimme ehdottomasti suositella Minttua lämmöllä!"

Eeva

"Minttu on ollut luottohenkilö minulla ensiasuntoani ostaessa muuttuvassa elämäntilanteessa. Unelmieni asunnon ostoprosessi alkoi jo syksyllä 2022 kun kävin katsomassa Mintun myymää asuntoa. Tein tuolloin kaksi tarjousta, jotka eivät johtaneet kauppaan ja ko. asunto otettiin pois myynnistä. Useita kuukausia myöhemmin alkusyksystä 2023 Minttu oli minuun yhteydessä ja kyseli, olisinko edelleen kiinnostunut samasta asunnosta. Kaupantekoon kuului paljon käänteitä muun muassa asuntolainaan liittyen. Näistä käänteistä selvisimme Mintun ammattitaidon avulla. Mintulla oli tilanteessa positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne siihen, että nämä haasteet ratkeavat. Saimme kaupat tehtyä ja nyt olen onnellinen ensiasunnon omistaja. Tämä prosessi kertoo minulle siitä, miten Minttu antaa henkilökohtaista, luotettavaa ja pitkäjänteistä palvelua. Voin lämpimästi suositella Minttu Mattssonia ja Dreamhousea!"

-K

"Lämmin kiitos Mintulle asuntomme myynnistä! Mintun kanssa oli alusta asti helppoa, selkeää ja miellyttävää asioida. Mintulla on aikaansaava ja ystävällinen ote asioiden hoitoon. Myyjän näkökulmasta Minttu on erinomainen valinta välittäjäksi. Hän kuuntelee niin myyjän kuin ostajan tarpeet ja yhdistää nämä onnistuneeksi kokonaisuudeksi. Minttu ottaa asioista selvää ja on aktiivisesti yhteydessä molempiin osapuoliin. Parasta Mintussa on hänen tilannetajunsa ja selkeytensä asioissa. Mintun hoitamana asunnon myynti sujui myyjän näkökulmasta mahdollisimman vaivattomasti ja suosittelen lämpimästi Minttua välittäjäksi."

Mia

"Kiitos Minttu Mattssonille onnistuneesta asunnon myynnistä näinä todella haastavina aikoina (2023). Meille Minttua suositteli tyttäremme sanoilla: Kokeilkaa Minttua, Minttu osaa myydä unelmia! Kun tapasimme asunnon ostajan, hänkin onnitteli meitä myyjinä: ”Olette kyllä löytäneet hyvän välittäjän” . Voimme suositella ammattitaitoista, asioista perillä olevaa, positiivista ja ystävällistä Minttua muillekin asunnon myyntiä harkitseville!"

Elina ja Pekka

"Onnittelut DreamHouselle erinomaisesta rekrytoinnista! Minttu esitteli meille myytävän kohteen hienosti juuri asunnon ostajan näkökulmasta. Keskustelu oli avointa ja loi luottamuksen ilmapiirin. Käytännön järjestelyt ostopäätöksen jälkeen hoituivat sujuvasti ja ripeästi eikä ainakaan ostajalle syntynyt missään vaiheessa epätietoisuutta asioiden etenemisestä. Voimme suositella Minttua niin myyjille kuin ostajille."

Danielan isä

"Ostajana oli mukava ja luottavainen olo Mintun ollessa välittäjänä. Pyydetyt lisätiedot hankittiin nopeasti ja kommunikaatio oli erittäin sujuvaa. Kiitos Minttu!"

Vilma

"Minttu Mattsson hoiti asuntomme koko myyntiprosessin loistavasti, välityssopimuksesta – kaupantekoon asti. Vahva suositus! Kiitos!"

Nalle

"Huipputyötä! Minttu hoiti myynnin loistavasti toimeksiannosta myyntitapahtumaan asti! Lämpimät kiitokset ja vahva suositus!"

Jaana Mattsson

"Tarkoitus oli myydä Laurinlahdessa sijaitseva asuntomme itse. Minttu teki aktiivisuudellaan ja ammattitaidollaan vaikutuksen ja päätimme sittenkin ottaa välittäjän. Tämä päätös osoittautui jälkikäteen erinomaiseksi. Asunto meni myyntiin vaikeassa markkinassa (syyskuu 2023). Alusta asti myynnissä oli tekemisen meininki ja näyttöjä oli paljon. Myyntiprosessin edetessä olin yhä enemmän tyytyväinen siihen, että olimme ottaneet Mintun hoitamaan asiaa. Saimme kaupat tehtyä hyvään hintaan marraskuussa. Voin kyllä ehdottomasti suositella Minttua tutuilleni ja kaikille muillekin!"

Joonas

"Kiitämme Mintun taitoa hoitaa kahden kuolinpesän hallinnoiman kohteen myyntiä ja aktiivisuutta myynnissä sekä tiedottamisessa. Mintun asiantuntemus korostui eri käänteissä."

Anne & Jaana

"Minttu myi meille asunnon Laurinlahdesta. Vastaukset asuntoa koskeviin tarkentaviin kysymyksiimme saimme Mintulta nopeasti ja ammattitaitoisesti. Hän osasi kuunnella toiveitamme ja kysymyksiämme. Muutenkin asunnon ostoprosessi meni erittäin mutkattomasti ja ammattitaitoisesti. Oman aikaisemman kokemukseni perusteella, en ole välittäjien ammattitaidosta kovin vakuuttunut, mutta Minttu hoiti tehtävänsä erittäin hyvin. Jatkossa harkitsen itsekin Minttua välittäjänä ja voin suositella muillekin."

EM, ostaja Espoossa

"Minttu on hoitanut meille myyntiprosessit kokonaisuudessaan jo kolmen asunnon osalta n. vuoden sisällä. Kauppoihin ja hyviin lopputuloksiin olemme- vaikeasta markkinatilanteesta huolimatta- päässeet joka ikinen kerta. Emme voi muuta kuin suositella Mintun vilpittömästi ja lämpimästi. Rautainen ammattilainen koko sydämellä!"

Eva ja Bert

"Ostimme Mintun kautta asunnon Laurinlahdesta. Kaikki hoitui todella sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Minttu vastasi nopeasti kaikkiin yhteydenottoihin, jopa lomallaan. Kiitos vielä!"

Maria ja Aapo