Alex Van

Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0453216000

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Asuntoni jota olin myymässä, sijaitsi uudisrakennus alueella eikä kilpailutilanne ollut missään tapauksessa helppo. Asiantuntevasti Alex suunnitteli myyntistrategian ja vakuutti sillä minut. Luottavaisin mielin laitoin nimet paperiin. Ainoastaan kolme viikkoa myöhemmin homma oli paketissa Ei tarvitse kahta kertaa miettiä, kenen välittäjän palveluja käytän ensi kerralla."

Joni V.

"Although Im quite confident I'm quite a good sales, but after meet Alex, I have to say he is the best sales I have met ever. No matter in business or private life, he is passion, professional, patient, customer oriented, thinking out of box and of course the excellent negotiation skills. Trust me, if you need anything related to real estate area, go and talk to Alex, the best of the best, you will never regret."

Roger Shiwei

"Loistavaa palvelua! Nopealla aikataululla halusin kämpän myyntiin, koska olin ostannut jo toisen kodin. Hommat lähti erittäin nopeasti rullaamaan ja kämppä myyntiin ekassa näytössä. Siinä sitten toista kotia rempatessa valkeni että 3 viikkoa aikaa muuttaa pois vanhasta kodista ja ei ole kämppää mihin mennä remontin ajaksi, mutta sekään ei ollu Alexille ongelma. Hän järjesti vuokra kämpän loistavalla sijainnilla. Iso kiitos upeasta työstä ja sitten kun seuraavan kerran myyn asuntoa niin tiedän kenen puoleen varmasti käännyn."

Marjo Manninen

"Great broker! Simple numbers tell the fact: he just sold our apartment in TWO WEEKS time while the previous one were not able to get a deal in SIX MONTHS!"

Youngming

"Alex on täysin omaa luokkaansa tällä alalla. Olen ollut tekemisissä monen välittäjän kanssa ja yksikään ei ole ollut minun mielestäni yhtä omistautunut työhönsä kuin hän. Alex hoitaa kaupat nopeasti molempia osapuolia kunnioittaen. Oli todella helppoa keskustella ja neuvotella Alexin kanssa kaupan kaikissa vaiheissa. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka ovat myymässä tai etsimässä asuntoa."

Tony Perälä

"Alex on todellinen ammattilainen, alansa huippu, kaikki mitä han lupasi hoitui nopeasti ja täsmällisesti. Viisi tähteä on vähin mitä hänelle voi suositella. Ottakaa yhteyttä häneen, jos olette asuntokaupoissa. Olen varma ettei tarvitse pettyä. Alexista löytyy tyyliä ja ammattitaitoa vaikka muille jakaa (10+)."

Raimo Asunmaa

"Harvinaisen sujuvaa yhteistyötä. Alusta asti selkeä ja vakuuttava suunnitelma siitä, miten asuntoa lähdetään myymään, ja tämä suunnitelma myös piti. Meidät pidettiin todella hyvin ajan tasalla koko ajan, ja asunto myytiin haastavista ajoista huolimatta tavoitehinnalla todella nopeasti - emme todellakaan uskaltaneet edes haaveilla näin nopeasta kaupasta. Meille jäi myös se olo, että parhaan hinnan saamiseksi tehtiin kaikki mahdollinen, vaikka se vaatikin työtä. Tiedän kyllä kehen otan yhteyttä kun seuraavan kerran tarvitsen kiinteistönvälittäjän palveluita, ja voin todellakin suositella palveluita myös kaikille muille. Arvosanana kokemus ihan täysi 10 :)"

Riina Pitkänen

"Alex helped me buy my first home in the city during a highly compeitive market by giving me advice on how to outbid other buyers. He also fully managed the apartment and rented it out while I was away. When it was time to sell, the pandemic had hit and there was a lot of oversupply of similar apartments in the market, but his winning strategies got the apartment sold fast and to the right buyer. I highly recommend Brothers and give them 10/10! Highlights: + high energy and charisma + speed and flexibility to adapt fast to market situation + accurate pricing strategies + built trust and made every step of the process stress-free"

Monica Mölkänen

"Uskomaton kokemus energisen Alexin kanssa! Alex täynnä intoa ja halua onnistua. Myi omakotitalomme kahdessa viikossa määrätietoisen, aktiivisen ja asiantuntevan työnsä ansiosta. Piti meidät ajan tasalla loistavasti, yhteisvoimin pääsimme toivottuun maaliin. Suuri Kiitos Alex. Suosittelen kaikille ammattilaisen apua kaipaavalle"

Tuija P.

"Alex sai myytyä asuntoni nopeasti verrattuna alueen keski-arvoon nähden. Toiminta koko hommassa oli nopeaa, tehokasta ja ammattimaista. täytyy suositella."

Riku Vainikka

"Mahtava persoona... Asunto myytiin ekalla näytöllä.. :D Suosittelen ehdottomasti."

Heidi Huttunen

"Alex on nuori komea mies, joka on täynnä energiaa, innostusta ja positiivista asennetta. Hän osaa lähestyä hyvin ihmisiä ja ehkä jopa lukea heidän ajatuksia. Hän kysyi minulta noin vuosi sitten että haluanko myydä asuntoni. Nyt kun viimein tein päätöksen myydä, niin sanoin hänelle kuntosalilla, että nyt haluan myydä asunnon nopeasti ja hyvään hintaan. Alex otti tuumasta toimeen ja näistä puheista taisi mennä 2 viikkoa ja asuntoni oli jo myyty ja hinta oli parempi kuin mitä edes havittelin. Eli ensi näytöllä meni kaupaksi ja ihmisiä oli kasapäin katsomassa. Mahtavaa markkinointia. Välillä kysyin jotain asioita mitkä askarrutti, niin vastaus kuului näin ‘‘ Älä huolehdi mitään, mä hoidan kaiken”. Olen sitä mieltä että muut tekee mitä osaa, mutta Alex tekee mitä haluaa! Loistava tulevaisuus edessä. Kiitos Alex. Suosittelen."

Markku M.

"Koko myyntitoimeksianto lähti hieman puoli vahingossa käyntiin kun kohdattiin sattumoisin entisen asuntoni sisäpihalla. Tavattiin Ismon ja Alexin kanssa josta jäi jotenkin vahva fiilis myynnin osalta vaikka asunto ei ollutkaan mennyt kaupaksi kilpailevan välitysfirman kautta. Myöskin vallitseva maailman tilanne sekä horjuva talous eivät varsinaisesti olleet helpottumassa myyntiä. Alex kuitenkin koko toimeksiannon ajan valoi uskoa siihen että homma saadaan kyllä maaliin asti ja näin sitten kävikin paljon nopeammin mitä olisin arvannut. Koko toimeksiannon ajan sain Alexin hyvin kiinni ja sain aina vastaukset kysymyksiin jotka askarrutti mieltä. Äärimmäisen hyvä kokonaisuus kaiken kaikkiaan. Ei voi kuin suositella. Kouluarvosanaksi puettuna 10 kokemus. Erinomaista kesää koko porukalle ja keep up the good work"

Miro Niemi

"Alex myi aikasemmin asuntoni ja se prosessi sujuin paremmin ja nopeimmin kuin olisin voinut edes kuvitella. Joten oli itsestään selvää että hänet pyydettiin myymään tämä seuraavakin asunto, joka oli hieman haastava myytävä lähtökohdilta, ainakin minun mielestäni. Tämä täydenpalvelun mies taas kerran näytti huippuammattilaisen kykynsä. Hoiti kaikki valmistelut ynnä muut ripeästi ja hetkessä asunto oli taas löytänyt uuden onnellisen omistajan. Täydet suositukset 10+"

Mykkänen

"Avoin ja vapaamuotoinen palaute: I am thoroughly impressed with the real estate service provided by your agency, which I would rate as a perfect 10 out of 10. The accuracy of the apartment advertisement was commendable, but the discovery of additional benefits during our detailed discussions was a delightful surprise, enhancing my overall satisfaction with the purchase. The agent assigned to me was exceptional. He responded promptly to all my inquiries, ensuring that the documentation process was handled efficiently from the outset. His profound knowledge of the real estate market and the ability to communicate effectively in both Finnish and English were particularly beneficial, facilitating a smooth transaction process. His availability and approachability throughout the buying process were outstanding. He was always ready to address any concerns and provide necessary guidance, making the negotiation process seamless and straightforward. I felt fully supported at every step, thanks to his dedication and professionalism. My interaction with the agent and your organization has been highly positive. His professionalism, expertise, and the supportive nature of your services have left a lasting impression, encouraging me to recommend your agency to others without reservation. The quality of service you provide is exceptional, catering well to both Finnish nationals and expatriates residing in Finland. In conclusion, I express my sincerest gratitude for the smooth and pleasant purchasing experience facilitated by your agent. Should the need arise in the future, I will undoubtedly seek your services again and recommend your agency to my acquaintances seeking high-quality real estate services."

Victoria Veselova

"Asunnon vuokrausprosessi meni hienosti. Se aloitettiin heti täydellä teholla, kun välittäjä oli saanut tiedot asunnosta. Välittäjän takana ollut tiimi analysoi asunnolle parhaan mahdollisen vuokran ottaen huomioon asunnon kunnon ja alueen yleisen vuokratason. Vuokra tuntui realistiselta. Viestintä prosessin aikana oli tiivistä ja kaikki esille tulleet asiat neuvoteltiin yhdessä. Välittäjä oli aina nopeasti tavoitettavissa. Asunnosta otetut kuvat, ilmakuvineen olivat korkeatasoisia ja upeita. Asunto saatiin nopeasti vuokralle. Voin ehdottomasti suositella ja annan arvosanaksi 10"

Satu Mertanen