Seuraa

Toni Haapakoski

Kiinteistönvälittäjä LKV, Partner
Puh. 0405698682

Tonin tavoitteena on aidosti tyytyväinen asiakas. Jatkuvasti itseään myyjänä kehittävän ja intohimoisesti välitystyöhön suhtautuvan Tonin mielestä työssä tärkeintä on, että asiat hoidetaan aktiivisella ja luotettavalla otteella. Parhaiten hän tuntee onnistuneensa, kun asiakkaat kokevat saaneensa kaiken mahdollisen avun asunnonvaihtotarpeisiinsa. Asiakkaat ovatkin oppineet tuntemaan sosiaalisen miehen suoraviivaisesta palvelusta, jossa yhteydenpito toimii ja kaupan osapuolet pääsevät vähällä vaivannäöllä. Tonilta löytyy myös luovuutta ratkaista vaikeammatkin tilanteet.

Jos Toni ei ole töissä, on hän todennäköisesti valmentamassa tai pelaamassa jalkapalloa; vaihtoehtoisesti hän voi myös olla puhumassa siitä hyvän ruoan äärellä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Erinomaisesti hoidettu. Toni piti hyvin yhteyttä ja huolehti kaikesta järjestelyistä esimerkillisesti. Hän piti lupauksensa aina ja hänellä oli erittäin laaja tietotaitokin selkeästi asuntokaupasta sekä rakentamisesta."

Myyjä, Oulu

"Kaikki on sujunut mielestäni hyvin. Asunto saatiin myyntiin nopeasti ja välittäjä arvioinut asunnon hyvin-> tyytyväinen hyväksyttyyn tarjoukseen. Infottu tilanteista hyvin ja pidetty ajantasalla. Saanut myös muita neuvoja ja apuja uuden asunnon oston suhteen josta iso plussa! Välittäjä mielestäni oikealla alalla!! Rento ja selkeesti ammattimainen ote hommaan."

Myyjä, Oulu

"Kaikki kommunikaatio oli helppoa ja ystävällistä. Välittäjä oli oma-aloitteinen sekä selvästi alansa ammattilainen. Ei mitään huonoa sanottavaa!"

Ostaja, Oulu

"Koko prosessi meni joutuisasti ja sulavasti. Välittäjä teki erinomaista työtä, hänestä välittyi ammattitaito ja palvelu oli erinomaisen ystävällistä. Iso kiitos Tonille?"

Myyjä, Oulu

"Asuntomyyjä Toni Haapakoski ansaitsee täyden 10 toiminnastaan! :) Kaikki asiat sujuivat alusta loppuun asti todella mallikkaasti sekä asuntomme myynnissä että uuden ostossa. Toni piti meidät hyvin ajan tasalla koko jutussa. Tonin kanssa oli miellyttävä olla tekemisissä ja koko ajan oli tunne, että olimme hyvissä ja ammattimaisissa käsissä."

Myyjä, Oulu

"Välittäjä toimi rehellisesti, avoimesti, ymmärtäväisesti ja lojaalisti. Hän oli joustava sekä kärsivällinen, ja hän hoiti tehtävänsä täsmällisesti ja jouhevasti ostajaa kaikissa vaiheissa tiedottaen. Hän piti hyvää keskusteluyhteyttä myyjän ja ostajan välillä."

Ostaja, Oulu