Seuraa

Karri Rytilahti

Puh. 0401388311

Vastaan yrityksessämme myynnin johtamisesta, kehittämisestä sekä valmentamisesta. Siitä huolimatta make no mistake, myyn myös koteja. Ole siis yhteydessä, mikäli tarvitset asunnollesi myyjää, joka tietää mitä tekee.

Mikäli mahdollisimman lyhyt myyntiaika sekä korkein saavutettavissa oleva kauppahinta ovat sinulle tärkeitä, olen oikea henkilö välittämään kotisi. Olen myynti- ja markkinointialan koulutettu ammattilainen sekä laillistettu kiinteistönvälittäjä. Tarjoan asiakkailleni Oulun alueella & lähikunnissa laadukkainta osaamista asuntojen myymiseen sekä ostamiseen liittyen.

Teen töitä asiakkaideni parhaaksi kelloon katsomatta ja aina parasta mahdollista lopputulosta tavoitellen. Oli sitten kyse lyhyestä myyntiajasta tai parhaasta markkinoilta saatavissa olevasta hinnasta, vain saavutetut tulokset merkitsevät.

Ajatuksiini voit tutustua Asuntokolmion blogissa ja minuun voit olla yhteydessä missä tahansa kanavassa, mihin tahansa kellon aikaan. Konsultoin ja palvelen kaikissa asumiseen liittyvissä aiheissa mielelläni.

Jos mietit kotisi myyntiä, ja asuntosi markkina-arvo mietityttää, minulta et saa:

- Haaveisiin tai mielipiteeseen perustuvaa hinta-arviota

Vaan tarjoan sinulle:

Faktoihin perustuvan, perustellun arvion. Huomioiden: - Toteutuneet kauppahinnat alueella - Kotisi erityispiirteet - Markkinatilanne - Ja sata muuta asiaa

Kun haluat parasta palvelua, 100% asiantuntemusta ja todellisen myyjän, joka kantaa vastuunsa sekä pitää sanansa, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Autan juuri sinua mielelläni.

Minulle et maksa epäonnistumisista – Ainoastaan tulokset merkitsevät.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Englanti