Alku LKV

Onnistuneen kodinvaihdon alku!

Alku LKV on raikas ja edustava, täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto Oulussa hyvien liikenneyhteyksien päässä Hintassa Hintantie 95:ssa.

Laadukas, asiakaslähtöinen ja kokonaisvaltainen palvelumme takaa onnistuneen lopputuloksen asuntokaupassasi. Yksilöllisen, ensiluokkaisen markkinoinnin ja myynnin huomaat jo alkumetreillä. Myyntistailaus ja ammattivalokuvaajan ottamat upeat kuvat kodistasi sekä miellyttävä ja asiantunteva palvelu ovat vain muutamia valttejamme. Mainitsemisen arvoista on myös ihastuttava lifestyle-etukorttimme. Esittämällä kortin hienojen yhteistyökumppaneidemme liikkeissä saat monia rahanarvoisia etuja.

Olet lämpimästi tervetullut toimistollemme keskustelemaan asuntoasioista tai voit kutsua meidät kotiisi arviokäynnille. Onnistuneen kodinvaihdon alku - erinomaista palvelua erinomaisin tuloksin.

Välittämisiin,

Anne Keinänen, sekä muu Alku LKV:n ammattitaitoinen myyntitiimi

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Hintantie 95, 90650 Oulu

Puh: 040 132 5454

Avoinna

Toimistomme on avoinna klo 10-16 tai sopimuksen mukaan.

Olemme tavoitettavissa myös toimiston aukioloaikojen ulkopuolella.

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Alku LKV

Alku LKV on Oulussa toimiva asiakaslähtöinen, täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Olemme raikas, uudistuva, innostava ja edustava. Olemme näköalapaikalla kiinteistönvälityksen muuttuvassa ja mielenkiintoisessa ympäristössä. Palvelumme on laaja-alaista ja kokonaisvaltaista asiakkaan parhaaksi niin asunnon myyntiin kuin ostamiseenkin liittyen.