Seuraa

Terhi Nkwoemeka

Kiinteistönvälittäjä LKV, Fastighetsmäklare AFM
Puh. 0403002312

Tärkein tavoitteeni kiinteistönvälittäjänä on tyytyväinen asiakas niin myyjänä, kuin ostajana. Luonteeltani olen määrätietoinen, vastuullinen ja ahkera "myyntitykki", mutta samanaikaisesti ystävällinen, iloinen ja sosiaalinen "kiva tyyppi".

Vahvuuksiani ovat:

- Vankka, yli 20 vuoden kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä - Iloinen, ystävällinen ja myyntihenkinen luonne - Aito kiinnostus rakentamiseen, asumiseen ja sisustamiseen - Kielitaito: vahva englanti ja kohtalainen ruotsi

Olen aina ollut idearikas myynti-ihminen. Jo pikkutyttönä järjestin kirpputoreja ja myin naapureille leivonnaisia. 15-vuotiaasta asti olenkin työskennellyt myynti- ja asiakaspalvelualalla. Koulutukseltani olen yo-markkinointimerkonomi ja leipuri.

Vuonna 2013 päädyin välitysalalle ja tunsin työn heti omakseni. Nautin myynnistä, asiakaskontaktien hoitamisesta, kohteiden selvitystyöstä ja markkinoinnista. Ammattitaitoani vahvistamaan suoritin LKV- ja KiAT-tutkinnot.

Jos olet asunnon myyntiaikeissa, ota rohkeasti yhteyttä. Minusta saat reippaan välittäjän, joka hallitsee asuntokaupan koko kaaren, innostuu myynnissään olevista kohteista, hallitsee markkinoinnin ja tekee tulosta hyvässä hengessä. Tehdään siis yhdessä unelmistasi totta.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti (toinen kotikieli), ruotsi (melko hyvä)